THIS ATM WILL TRICK YOU! DIRTY TRICK EXPOSED (Honest Guide)

 

** Jag har råkat ut för en sån här.
Det var en massa strul på hotellet, de hade dragit dubbelt ifrån mig, så jag bad dem att avbryta båda transaktionerna, och så skulle jag hämta ut kontakter till dem istället, för att kontanter är ju bättre =)
Jag söker på telefonen efter den närmsta bankomaten, som var en bra bit därifrån.
På väg dit så kör jag förbi en sån här bankomat, som inte syntes på nätet när jag sökte.
Och sen stod precis vid vägkanten, ensam, inte ihop med någon byggnad/köpcentrum eller liknande som alla andra bankomater.

Well, irriterad, stressad, så jag vänder bilen, stannar vid denna bankomaten, den frågar om jag vill ta ut stora summor, precis som han säger, och ja jag skulle ju betala cirka 24 tusen till hotellet, och ja varför inte ta ut fickpengar för resten av semestern också.

Och efter jag hade tagit ut pengarna så ser jag att jag har fått en helt galen växlingskurs!
Han säger i videon att det var 15% för mycket, jag skulle nästan säga att det var minst 20% för mycket!

Så höll er borta ifrån dessa gula bankomater.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.