Dagens Notiser : Apple Watch

** När jag får en bild skickat till mig, så kan jag se bilden på min klocka också, men jag ser hela bilden, på den lilla skärmen, jag kan inte zooma in eller flytta bilden eller något, det är ju rätt värdelöst.

 

Som t.e.x denna bilden, men 2 cm stor..

Rätt värdelöst.
Om jag iallafall hade kunnat zooma in så vore det mycket bättre.

Pablo Escobar’s Rolex Watch: The BIZZARE story

** Jag minns när många av hans saker skulle auktioneras ut, pistoler av guld osv, och då denna Rolexen täckt av diamanter.
Och det var INGEN intresse för klockan då!

De räknade med 70 000 usd, men den gick för 8 500 usd om jag minns rätt, detta var 2013 tror jag.
Vi får se vad de säger i klippet.

 

** Ja där förstår nu hur ny denna extrema Rolex hype är..
Idag hade den klockan gått för ett par miljoner kronor.

Jag hade JÄTTEGÄRNA haft den klockan! Speciellt för 80 tusen!

537318_683558481668290_746628239_n

 

** Jag tror att någon med knytning till Pablo köpte denna klockan, och kanske inte helt vänligt, det var kanske därför den såldes så billigt.
För att ingen har sett en enda bild på klockan sen dess.

** Som sagt, idag, med Rolex hypen, nu när Pablo Escobar är mer populär än någonsin, och alla tror att alla ”kända” Rolexar är investeringar, så hade denna sålts för mycket mer. MYCKET mer!

** Köparen som köpte klockan och en massa av Pablos smycken på denna auktionen, gick hem med allting, utan vakter, och sa tydligen till de som höll i auktionen att  ”I don’t trust banks,” så ja, det var ingen ”investerare” som köpte den klockan 😉

 

Dagens Ladufynd : De Tomaso Mangusta, Lamborghini Espada, need we say more? | Barn Find Hunter – Ep. 48

** Det har blivit sån hype med Ladufynd nu, att folk nästan bokstavligen gräver ner sina gamla, slitna bilar i dåligt skick, för att de ska kunna skriva i annonsen att det är Barn Finds.

Din gamla 911 som ligger i delar, som inte är komplett, som redan innan du köpte skrotbilen som ett projekt, hade gått över 20 000 mil, det är INGET ladufynd för att du nu 8 år senare inser att du kan tjäna pengar på att sälja det du inte orkade mecka ihop.