Bloggen Update : No More Babes

Spread the love

Jag HATAR att radera saker från min blogg.
Men eftersom jag inte har någon lösning på annat webhotell, så får jag betala svindyrt till Loopia OCH radera bilder.

Problemet är nu att jag inte kan radera bilder längre som innan, så nu får jag radera inlägg, sen köra ett program som känner av vilka bilder som inte används, och sen FÖRHOPPNINGSVIS så raderar den bilder åt mig….?

Vilket som, nu har jag raderat 603 st inlägg! Där det var minst 50 bilder per inlägg, minst.

Och då är detta bara mellan 2015-2018.

Där är fortfarande 2 817 st Babes inlägg kvar…

Nej jag vill inte sluta med dessa inlägg, eftersom jag trots att jag slutade spara “Babes” bilder för mer än ett år sedan, ändå har 7 728 st bilder på lager, som bara väntar på att få bli uppladdade..

Så.. det var en update i mitt desperata försök att hålla bloggen vid liv, utan att det kostar mig flera tusen i månaden.

(Visited 164 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.