Nattens Notiser

* Nu gnäller bloggen på mej igen.. För snuskig.. Denna gången var det detta inlägget som dom klagade över. Så nu kräver dom att jag ändrar min blogg till 18-års gräns inom 72 timmar, Annars stänger dom ner den om jag förstått rätt. Så nu har jag ändrat till 18-års gräns.. Är det nått som blir konstig pga detta så säg till. Skulle jag tappa läsare så skiter jag i.. Då kör jag på tills dom stänger ner mej.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Ett svar på ”Nattens Notiser”

  1. Skillnaden nu från tidigare är en varning om "vuxet" material och man får klicka på "ja, jag är 18 eller äldre så kommer man in på bloggen".
    Inget jag stör mig på. Annars har jag inte märkt något.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.