Officiellt : Virgil Abloh är Louis Vuitton´s nya Herrdesigner

 

Aaaah jag visste det!

Eller ja inte att det skulle bli såhär, men jag var nästan helt säker på att det skulle bli ett Louis Vuitton x OFF WHITE samarbete, och detta är ju snäppet bättre.

Ja det är alltså så att Virgil Abloh ska ta över efter Kim Jones (Som nu går till Dior Homme) som Louis Vuitton´s huvuddesigner för deras herrkollektioner.

Och jag TROR inte att detta var planen från början, utan alla dessa teasers vi har sett av Virgil Abloh med customized LV grejer har nog varit inför ett OFF WHITE samarbete,

och nu då när Kim Jones slutade efter ha visat hela världen att Louis Vuitton visst har en plats inom streetkulturen, så väljer LV att anställa den designer som är absolut hetast just nu, oavsett kategori.

Så ja, LV gjorde helt rätt val här, nu kommer det nog att komma mycket kul ifrån LV som kommer att passa mig i smaken, och Louis Vuitton kommer nu OCKSÅ att bli accepterat som ett lyxigt-streetwear märke för alla åldrar, och att det inte bara var en One Hit Wonder med Supreme kollektionen.

Visst man kanske kan tycka att de gamla LV fansen som vill ha stiliga saker kanske kommer att bli avskräckta av detta, men det tror jag inte, och jag vet sedan ett tag tillbaka att LV vill nå ut till unga män med pengar, eftersom majoriteten av deras kunder är kvinnor.

Jag ser fram emot detta =)

Kommer någon annan ta över OFF WHITE?
Kommer OFF WHITE att bli ÄNNU mer hypad nu?
Kommer det ändå att fortsätta släppas fler Nike x OFF WHITE?

Ja det tror jag.

 

Vi kommer att få se det Virgils första LV kollektionen redan nu under Paris Men´s Fashion Week i Juni.

 

Ett inlägg delat av @virgilabloh

 

 

https://www.highsnobiety.com/p/virgil-abloh-louis-vuitton-reactions/

 

 

 

 

(Visited 181 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x