Golden 350Z-RS : Ska man bredda bilen?

Varje gång jag ser Kooz 350Z så tycker jag att min ser så klen ut!

Nu har han visserligen en helt unik dubbelbredning..
Men jag har alltid gillat Veilsides popnitade breddning..

Och funderar på om man inte ska kapa skärma och slänga på en sån breddning..
Vet inte hur det funkar med min bakkjol.. Och jag kommer ju inte att bredda den fram mer än dom 1.5cm den redan är breddad..

 

Vad tyckts?

http://just.razzi.me/photos/103831/a9f96c8.jpghttp://i164.photobucket.com/albums/u38/nasmodien/MyZ3.jpghttp://mrmotorsportsllc.com/mediac/400_0/media/DIR_104/6af88abbce3c0c3ffff8334ffffe904.jpg

http://www.bodykits.com/productImages_thumbBIG/AE070-02_1-1119_495736.jpghttp://www.350z-tech.com/forums/attachments/interior-exterior/40949d1186369582-body-kit-dsc00235.jpghttp://www.japanesesportcars.com/photos/d/590336-2/nissan-350z-veilside-v3-widebody-091612-017.jpg

Och då med synliga nitar.
Men jag tror inte dom skärmarna finns i kolfiber… Och då behöver jag byta sidokjolar än en gång..
Det jag mest tänker på är hur det kommer passa med en mycket mindre breddad front.

 

Jag gillar inte sidokjolarna alls.. Men jag tycker den breddningen är SÅ nice!

993 GT2 RS Nice 😉

Här är Kooz bil. Nu är detta som sagt en dubbel breddning.
Men så så nice.

IMG_2001 IMG_1997 IMG_1998 IMG_1999

(Visited 180 times, 1 visits today)

6 svar på ”Golden 350Z-RS : Ska man bredda bilen?”

 1. Hmm. Intressant ide, inget fan av Kooz 350z dock. Tänker att det kan bli riktigt snyggt med kolfiber skärmar på din bil men tveksamt om det blir snyggt med skärmbreddare i originalkulör på just din bil.

  Jag gillar din bil som den är och tycker det här kan bli coolt men samtidigt tänker jag att det kan förstöra “den röda tråden” din bil har.

 2. Jag anser att din bil har det perfekta utsendet nu och att sätta dit skrämbreddare definitvit inte behövs då din 350z är bland de råaste jag någonsin sätt och den överglänser utan tvekan bilarna i ovanstående inlägg! /anton

 3. Ne kolfiber skulle det ju bli isåfall.
  Tackar tackar. Ja jag är ju inte alls för styling och jag hade sett till så breddningen kom till nytta med 355 däck eller så 😉

 4. “Ja jag är ju inte alls för styling”

  Det förklarar varför jag gillar din bil. När man ser på den så ser man funktion och det känns som om det finns en mening med allt samtidigt som det inte är överdrivet. Att du har en matchande motor gör saken ännu bättre. Svårt att förklara så här i skrift men din bil är ganska speciell just för att du valt en väg många i Sverige inte väljer.

  Det är därför jag är orolig, att du bryter den röda tråden men 355or låter nice!

 5. Ja funktion före allt annat =) Men visst den att det råkar bli snyggt på köpet är ju bara nice =)

  Och ja nu var det ju mest att jag tyckte min bil såg så smal och klen ut.. Men jag hade gjort nytta av en breddning. absolut =) Ska se om jag kan tjata mej till Kooz att göra jobbet åt mej 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.