Nya hörlurar : a-JAYS Four

Eftersom mina hörlurar har försvunnit, Igen (det är nog 3-4e paret) så åkte jag snabbt upp till stan för att köpa mej ett par nya.
Jag hade tänkt göra det under dagen i lugn och ro med lite efterforskning.. Men det hann jag inte, Så 4 min innan dom stängde så kom jag in i butiken, Tog dom första vita jag hittade (måste vara vita)
Och det blev dessa. 

  a-JAYS Four

Visst lite lite ”omtanke” blev det för att jag ville ha ett par med platt kabel, Jag har vant mej vid det nu från mina stora lurar, Och det är så JÄVLA smidigt med platta kablar.

Tanken har varit ett bra tag att köpa ett par trådlösa.. Jag har sparat länkar om det.. Tänkt skriva om det.. Men inte kommit så långt.
Så dessa fick duga för idag tyckte jag.

Det var alltså bra ”prat-lurar” jag var ute efter.. Lurar för att lyssna på musik har jag redan.
Jag pratar mycket i telefon, Och föredrar att sitta med hörlurar då.
Bluetooth snäckor har jag försökt mej på många gånger.. Har säkert 5-6st liggandes hemma.. Men ne.. Funkar inte för mej.

Jays är ett svenskt märke, Eller.. Svensk design iallafall.. Sen vet jag inte hur svenskt resten är..

Just denna modellen har blivit hyllade och fått toppbetyg av en massa, Så givetvis hade jag ju lite koll på dom innan, Så det var inte helt att köpa grisen i säcken.

Jag har inte hunnit testa dom ännu, Så jag återkommer när jag har gjort det.

UPDATE
Jag gillar inte dom.

Det där  med kanten mot örat som du skrev om slipper du bara du vrider dom lite mer neråt.

Men
* Dom är för täta..
Bra för musik.. Absolut. Men nu tänker jag på dom som pratar-lurar som sagt
Så ni vet när man har öronproppar.. När man hör sin egen röst i huvudet när man pratar.. Så är det med dessa.. Inte bra alls.

* Folk hör mej inte så bra.
Både lågt och otydligt.

* Dom är kanske lite lite för känsliga när man rör på pluggen, Snurrar på den eller så.. Varför man nu skulle göra det, Men om du gör det så skorrar det i lurarna.

UPDATE

* När det kommer till att lyssna på musik så lämnar dom faktiskt inget att önska.
Bra ljud.. Bra bas..

Men som handsfree så är dom för täta, Eftersom jag hör min röst själv i huvudet så blir det automatiskt att man pratar tystare också har jag märkt.