Dagens Notiser.

* En perfekt penna är underskattat..
Och väldigt saknat när man har något kladdigt crap att skriva med.

(Visited 4 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar

0 svar på ”Dagens Notiser.”

 1. Köper du en Corum får du med en penna, så du kan ge mig klockan om du vill sen… 😉

  Jag kan tipsa dig om att köpa en "moleskin" anteckningsbok = riktigt härligt att anteckna med the old school way, och rätt storlek/tålighet för att ha i fickan!

 2. Fina pennor har jag massor utav, Men det har jag lärt mej the hard way, Ett par gånger, Att INTE ta med sej till jobb, Eller någonsin "låna ut".

  När folk på jobb snor pennor är väl vanligt, Men när man "lånar" en penna utan att lämna tillbaka, Utan att "märka" att det är en svindyr Montblanc’ eller Parker.. Då får dom tyvärr hellre ligga gömda hemma oanvända..

  Tills det kommer förbi nån hemma som behöver låna en penna, och man inte har en "vanlig" penna att låna ut.. Och dom lyckas ta isönder pennan under dom få sekunder dom lånar den.. Otroligt.

  Jag har sedan skoltiden nån gång i livet velat använda en o samma penna från att den är ny tills den är slut.. Men icke.. Tror aldrig att någon någonsin har lyckats med det.

  Likaså med notepads jag har, Man känner att det är lite synd att använda en dyr, limiterad notebook med läderrygg.. Löjligt men sant.
  Som nu när Bape "släppte" sina.. Vem kommer egentligen att använda dom?

  Dom som dom släppte sist var inte så dyra, typ 300kr styck.
  Men dom som dom släppte nu senast fick bara vissa premium kunder möjlighet att köpa osv osv.

  // Pierre

 3. Jag har faktiskt lyckats behålla min lite finare mini-penna sen jag köpte den. Samma med moleskin anteckningsboken som hunnit bli full och bytas ut en gång. Handlar väl bara om att jobba in en vana och ha stenkoll på vad man lånar ut och inte?

  Vi har alla varit barn som fått lära oss ha stenholl på allt från hemnycklar, till pengar och sedermera mobiltelefoner/klockor. Surely så borde du greja det i vuxenlivet också? 😉

 4. Jag har kan inte säga nej om folk vill låna saker. Det är det jag har lärt mej sen barnsben.

  Sen har jag inte koll på ett skit.. Står VARJE dag och letar efter mina bilnycklar.

 5. Jag var inne i en affär idag och råkade få ett skrattanfall då en man i 45 års åldern kom in och vill laga sin "favorit penna". En 20 kr bläckpenna… som han dessutom kom in för att laga på lunchen. Tänka sig vad pennor kan vara viktiga för vissa personer 😉

 6. Oh ja, Någons favoritpryl ska man inte skratta bort, Om det så är en billig eller dyr penna, Nyckelring eller vafan som..

  sentimental value vet du..
  Tänk om han en gång i tiden behövde låna en penna.. Frågade en tjej.. Och sen slutade med att dom gifte sej.. Och den pennan har han aldrig gjort av med sej dess..Who knows..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.