Dagens Fråga.

Jag har blivit förfrågad ännu en gång om jag vill ha med min bil i en musikvideo, Ok det händer inte allt för ofta men jag har tackat nej till det en 3-4 gånger tidigare.

Men nu hade jag ju tänkt H**a runt mej som alla andra eftersom jag tänkte börja jaga sponsorer ( I hate it), Och då ska man väl synas så mycket som möjligt.. Men jag vill ju fortfarande synas i bra sammanhang..

Så vad tycker ni? h**ra runt gratis i förebyggande syfte? Eller fortfarande bara använda bilen för mitt egna nöjes skull?

(Visited 16 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar

0 svar på ”Dagens Fråga.”

 1. do it dude!! ja kan hjälpa till om de behövs 😉 hahaha nejdå men gör de, gratis reklam för bilen =)

 2. Att bli tillfrågad är ju inte samma sak som att ligga på knä och böna för att få bilen i en musikvideo! Därav räknas det inte som h•reri… Tycker det är ett jättebra sätt att få bra och positiv uppmärksamhet!

 3. Jag tycker ALLT som ger dig mer tid i bilen är värt lite H**ERI!!! fan skit i vad andra tycker och gör det som du tycker…

 4. Håller på med Anonym, slipper du o sitta och be om det så tycker jag verkligen inte det är h**eri.

  Go for it säger jag 🙂

 5. Gör det det… Tänk i framtiden kan du titta tillbaka och smila. Och kanske dina barn, tänka tillbaka hur du hade det när du var ung med en fet bil…

 6. Jag hade nog gjort det eftersom att det är om som frågar om du vill vara med. Hade aldrig bett om det, vi är bättre uppfostrade än så. 😉

 7. Hehe. Jag har bättre minnen än så att visa kidsen.
  Men är vädret bra så ställer jag upp.. Om inte annat så är det ännu en grej på bilens CV..

 8. Go 4 It!
  Så länge du inte står där med K**en mellan läpparna så skulle jag inte kalla det för Ho*erier…
  du har ju inte mycket att förlora på dej.
  och precis som Daniel sa, mer tid i bilen är bra tid 😉

 9. Pierre, var inte drygt märkvärdig. Är det ingen effort alls så är det självklart att vara med i all sorts exponering.

  Du ska absolut inte sälja bilens själ, och du är bara korkad om du tror personer utanför detta intresse ska ge dig någon logisk respons för det också. Det är mycket för din egen skull du gör detta, men visst- som Daniel säger så kan ju sånt leda till mer kvalitetstid med den. Men men, jag kompromissar med mycket i Superior t.ex. bara för att det inte "är min/varumärkets grej". Your choice!

 10. Jo men så vill man ju inte synas i nått "töntigt" sammnhang när man försöker vara så seriös som möjligt.. Men o ändra sidan så BEHÖVER jag ju sponsorer numera så..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.