Tingsek spelar på Debaser ikväll!

I must say.. Att nått av det bästa med facebook är att man får veta vad som händer.

Inte vem som är tillsammans med vem, Eller vem som festar ihop. Utan event.. Konserter osv osv.

Hade det inte varit för facebook så hade jag inte fått reda på att Tingsek och Måns från Damn! ska spela på Debaser ikväll.

Snacka om nice suprice!!

Synd att det görs så dålig reklam om konserter…

Men om du inte MÅSTE ha 8 timmars skönhetssömn så bege dej till Debaser innan kl22 ikväll för en massa skönsång.

Tingsek och den alltid lika lysande pianisten Måns Mernsten (Damn!, Timbuktu mfl) ger sig ut på en exklusiv turné tillsammans med Vindla String Quartet. Ackompanjerad av endast gitarr, piano, två violiner, en viola och en cello får publiken en unik möjlighet att uppleva en annorlunda sida av Tingsek och hans musik. Med stråkarnas hjälp lyfts låtarna till nya och annorlunda nivåer då klassiska harmonier omvandlas till personliga, intima upplevelser; med samma spelglädje och spontaniteten som kännetecknar Tingseks konserter.

Stråkkvartetten Vindlas medlemmar är alla klassiskt skolade, men under ledning av Caroline Karpinska (violin) har Maria Andersson (violin), Elina Nygren (viola) och Gerda Holmquist (cello) stor erfarenhet av samarbete med en lång rad andra artister.

Fler FlipFolds hemma.

Detta paketet kom hem för någon dag sen, Men jag valde att maila dom som hade förbokat först innan jag la upp om dom här.

Nu har jag iallafall ca 10-12 st Flipfolds hemma, I färgerna blått, Lila och rosa.

Priset är 350kr styck.

Jag blir fortfarande förvånad över att folk inte känner till denna klädes/tröjvikare.