Kära läsare?

Antalet läsare har dalat ordentligt senaste veckan..

Varför? För långa inlägg? för många? För mycket ass? För lite ass?

Tacksam för svar.

Och glöm inte min Facebook-grupp. 

Bara 32st som gillat…..

Funkar inte länken så bara sök efter

SIR Pierre’s Godispåse

(Visited 40 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Personligen gillar jag inläggen när du skiver om bilar bäst. Tex.när du listade dem bästa lyxbilarna eller vilken bil som skulle passa bäst till gumball racet.

Daniel

För långa….

SIR_Pierre

Va bra =) Kommentera gärna dom inläggen med, För oftast så ställer jag ju frågor om vilken bil ni hade valt osv osv. Men aldrig nån som kommenterar. Och när ag lägger samma inlägg hos Superior så tycker jag tyvärr att det bara är mest negativa kommentarer.

Anonymous

Jag tycker att de är för MKT asses.
Gillar alla inlägg som har mkt text, spelar inte sån stor roll om vad de är, alltid trevligt o bara slöläsa när man är helt slut om kvällarna
/ Fredrik

SIR_Pierre

Tjena Fredrik, Visst jag inte samma skrivarkänsla som i somras typ, Men jag tycker också bättre om såna inlägg… Därför är det lite synd att det bara är brudinläggen som får så mycket uoomärksamhet (Kolla topplistan till höger)

Mycket tack för alla åsikter =)

Anders "Ajfa" Dalsheim

jag gillalr de långa inläggen, skönt på kvällen när man chillar å hittar nått intressant att läsa, men även dina små inlägg e kul, snabb underhållning =)
favorit e ju bilbloggning och dagen/nattens bilder,, sjukt najs, man vill aldrig att det ska ta slut =) musiktipsen e med bra, men de e för vi har samma musiksmak, så alla kanske inte tkr de, men f*ck them då. =)

SIR_Pierre

Skönt att höra att överlag så gillas dom långa inläggen, Även om det är text eller bilder..För jag har bara hört klagomål från dom som inte gillar långa inlägg innan.

Anonymous

Sen gillar jag dagens-inläggen när det är om bilar, klockar med text och sånt också!
Måste säga att jag gillar din bil starkt och har en jävla respekt för dig ( läst hela din projekttråd på speedfreak så har sett att de alltid inte gått så jävla bra…:( ) att du orkar fortsätta med samma anda
/ Fredrik

SIR_Pierre

tackar =)

Ne man har haft en jävla massa onödig otur genom åren.. Men när det har gått såhär långt.. När man lagt alla pengar timmar och tankar i över 5 år på bilen.. Så har man inte mycket till val än att kämpa vidare.. Jävligt jobbigt är det iallafall och jag hade aldrig gjort om det.

Vad kör du själv?

Daniel

De inlägg med text och LITE bilder är bra och roliga att läsa men jag ogillar 😉 de långa inlägg med massa bilder typ EMO eller när du har för många bilder på samma bilar 😉

Dina inlägg som "dagen" måste ge dig beröm för!!! och även om jag inte gillar Dilla gubben så är dem tydligen informella och bra skrivna…

Sen måste jag visa dig hur du sprider ut dina inlägg under dagen så det inte blir så många på kvällen eller natten för oss vanliga dödliga 😛

Pikkos

En sammanfattning för min del är att jag gillar bloggen.
Så dålig kan den ju inte vara om man är inne på den varje dag 😉
Sen är väl inte jag den som har nått intresse för klockor, men med tiden så har väl klock-intresset gått från absolut, totalt ointresse till lite, lite intresserad.
Jag har inget emot alla brudar/asses men det är inte det som får mig att komma tillbax.
Får nog hålla med de flesta tidigare talare att jag gillar nog de "långa inläggen" med text och bild bäst.

Anonymous

Jo det förstår jag 🙂
Kör en MB 300TDT som jag ska börja projektera med 🙂 Merca-kärleken är i släkten, speciellt för mig är turbodieselkärleken stor!
/ Fredrik

SIR_Pierre

Tusen tack för all feedback =) verkligen.

Och att jag har väckt lite liv i ett tidigare helt dött intresse utav klockor ser jag verkligen som en komplimang =)

Anonymous

Din blogg är grym! Att du har ett minskat antal besökare måste vara en tillfällighet. Du är säkert uppe på samma nivåer som tidigare ganska snart. 🙂

Anlednigen till att jag gillar bloggen är för att jag själv har ett brinnande intresse för både bilar och klockor. Ja och tjejer har väl vi killar alltid ett intresse för så det kan det INTE bli för mycket av. 🙂
Alla bilder du lägger upp är mycket uppskattade då det är perfekt tidsfördriv efter en stressig dag. Däremot är jag inte så intresserad av din frisyr (även fast det absolut inte är något fel på den) eller "emo-bilderna". Men å andra sidan förväntar jag mig inte att allt på din blogg ska falla just mig i smaken.

När jag ändå håller på ska jag passa på att ställa en fråga som nästan är oförskämd…
Det finns nämligen inte en chans att du har tid att uppdatera din blogg i samma takt som jag hinner gå igenom den så nu undrar jag om du känner till någon liknande blogg som du kan rekomendera?

Tack för ett bra jobb och hoppas du har ork att fortsätta!

Mvh M.

SIR_Pierre

Först o främst tack =)

Ja det här med att blanda intresset för både bilar och klockor verkar jag vara ensam om, därför har jag inte heller nån sida att rekommendera, Jag går igenom minst 500 sidor i veckan.. och detta är allt jag kan klämma fram.

och även om jag gång p gång säger att detta är en blogg riktad till killar, Så måste jag ju erkänna att bilderna på mej och "emo bilderna" är för dom oväntat många kvinnliga läsarna =)

Men dom sidor jag kan säga som uppdateras dagligen är
feber.se

http://hypebeast.com/
http://www.highsnobiety.com/

sen dom som är bra men som uppdateras alldeles för sällan är

http://gearpatrol.com/blog/

http://www.gentlemansgadgets.com/

alal dom sidorna är mestadels mode och kläder.. ibland klämmer dom in nån klocka eller bil.

Men eftersom det inte händer så mycket inom bil och klockvärlden så har jag ingen sådan sida som uppdateras ofta. Klocksidorna uppdateras kanske en gång i månaden!

Micke_J

Tror du fortfarande är rookie som oroar dig över tillfälliga svackor i besökarstatistik. Du funderar inte på samma sak när du har spikar uppåt kan jag tänka mig?

Chill och fortsätta i samma takt, våga experimentera men gör inga drastiska förändringar. Sagt till dig förut att ingen säkert har något emot att du har "mini-serier" i dina inlägg = dela upp de brutalt långa. Vi har tålamod och lättare hålla intresset uppe då!

Som sagt, våga experimentera och även banala saker som din frisyr är sånt de som är anti kan scrolla förbi på 0.5 sec. Kör påååå…

SIR_Pierre

Ne för när jag har mycket besökare så ser ja gju varför, Hur folk hittat hit och just vilket inlägg.

Som du ser så gillar typ alla utom du o Danne långa inlägg 😉

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x