Dagens Notiser : iPhone Plusmodell

Nu har jag haft en iPhone plus/+ i ett par dagar, jag var ju sugen på att testa en.
Och ja, precis som alla säger så vänjer man sig vid storleken, Men du når inte hela skärmen med tummen, det är ingen enhands-telefon, den är inte skön att ha i jeansfickan, och framförallt så känner jag att jag har ingen behöv alls av att ha en så stor telefon, där är inga plus med plusmodellen 😉
Utan det har ju då varit att fram tills iPhone X så hade Plusmodellen den bästa kameran.

En sak som är skönt med Plusmodellen är att du får hemskärmen liggandes också, det är många appar jag använder med telefonen liggandes/på sidan, och då tycker jag att det är en självklarhet att hemskärmen med alla appar också ska vara rätt då med.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Related Post

Till Salu : Montblanc Meisterstück Le Grand Diamon...   Nypris 8500kr Box, papper och 3 paket refills medföljer   Ge bud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *