Dagens Notiser

  • Till alla de som hela tiden stör sig på att jag ständigt sitter med min iPhone, och som gång på gång ”skämtsamt” ska kommentera och fråga ”Tänk om du inte hade haft din mobil, vad hade du gjort då?”, Och eftersom jag HATAR hypotetiska frågor allmänt och HATAR!!! negativa tankar, så säger jag bestämt ”Jag vill inte ens tänka på det”(Man ska inte måla fan på väggen), Och ÄNDÅ så fortsätter de ”Men vad hade du gjort?”
    Vad är det för svar ni är ute efter? Ska jag svara att jag hade kissat på mig och kastat bajs på väggarna?

    Nu har jag TYVÄRR ett svar på den jätteroliga frågan, Utan min mobiltelefon så har jag panik! Jag är stressad DYGNET runt! och har ett inre kaos!

    Jag är totalt socialt handikappad, jag har INGEN koll på något alls! Jag förlorar pengar och det kostar mig en massa pengar och tid!

    SÅ! Fråga mig ALDRIG mer den jävligt dumma frågan!

Spionbilder : 2019 Porsche 911 GT3 RS – 991.2 – 4.2 Liter?

Just nu så är det nuvarande Porsche 911 GT3 RS den enda ”gamla” 911an av de moderna, det vill säga den har ännu inte fått ”.2-Alla ska ha Turbo” uppdateringen ännu.
Och jag tror INGEN vill att GT3 RS ska få mindre motor och överladd.

Här är några bilder på en uppdaterad och uppgraderad GT3 RS som just nu testas på ringen och på vägarna runt omkring.

Vi kan se att Porsche har tagit delar som de redan har på lager, lite ifrån 991.2 GT3 och ifrån den splitternya GT2 RS.

Men det viktiga är vad som gömmer sig under den stora vingen.
Det ryktas om en 4.2 liters version av den 4 liters Boxer6an som debuterade på 991.2 GT3, En riktig juvel till motor det där.
Om detta stämmer så kan vi ju räkna med fortsatt minst 125 hk per liter, så en sugmotor som lämnar, låt säga 525+ hästkrafter.. Och som varvar säkert 9000 rpm precis som 4 liters motorn…

Är inte det underbart så säg =)