Dagens Notiser : iPhone Plusmodell

Spread the love

Nu har jag haft en iPhone plus/+ i ett par dagar, jag var ju sugen på att testa en.
Och ja, precis som alla säger så vänjer man sig vid storleken, Men du når inte hela skärmen med tummen, det är ingen enhands-telefon, den är inte skön att ha i jeansfickan, och framförallt så känner jag att jag har ingen behöv alls av att ha en så stor telefon, där är inga plus med plusmodellen 😉
Utan det har ju då varit att fram tills iPhone X så hade Plusmodellen den bästa kameran.

En sak som är skönt med Plusmodellen är att du får hemskärmen liggandes också, det är många appar jag använder med telefonen liggandes/på sidan, och då tycker jag att det är en självklarhet att hemskärmen med alla appar också ska vara rätt då med.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Related Post

Unbox Therapy : Fuze Card – Your Whole Walle... https://youtu.be/7SPOVJi3H6g Detta måste ju vara framtiden!
Dagens Notiser : Update om mitt iCloud problem Ja det gick faktiskt så långt att jag ringde till Apple support till sist.. Deras återkommande svar var bara "Installera om" och "Det var konstigt"...
Nissan Nismo Watch Alltså.. Om detta är en riktig produkt.. Så har NISSAN!  slått både Samsung och Apple på fingrarna.. http://youtu.be/v4Wjpe0ZOxY   UPDAT...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.