4 comments on “Dagens Klocka : Corum Admiral’s Cup

 1. Tja,

  Vad tycker du om kvaliten? Jag testade några härom dagen och tyckte dom kändes sådär, inte vad jag förväntade mig av en dinka för +85k…

 2. Well.. Alltså grejen var.. När jag packade upp min så hade jag min Oris hela tiden och jämförde med.. Som kostar 1/4 typ… Och det jag reagerade på var att pendeln på Corumen låter mer… Mer än jag trodde den skulle göra från en så tjock klocka. Men som sagt.. det är bara för att Orisen är så extremt prisvärd! Den är ju tystare också för att den är ännu tjockare.

  Men annars är där inget att klaga på.

  vad tyckte du ”saknades” eller så då?

 3. Grymt inlägg, kanske lite fladdrande. Men fina bilder att njuta av. 🙂

  Jag kan tycka att enda jag blev förvånad över var vikten på klockan. Den är kanske aningen för lätt?!

 4. Det är gammalt det där med att en klocka ska vara tung.. Titan och skön att bära är det som gäller.

Kommentera