Dagens Klocka : Corum Admiral’s Cup

Nu har det blivit dags att presentera Corum´s Admirals Cup tycker jag.
Jag tror inte att jag drog någon historik alls i mitt förra Corum-inlägg.

Jag vill börja med att säga att jag blev ju jätteglad när jag fick veta att Bergströms skulle börja sälja Corum i Sverige.
Jag har haft ögonen på dom sedan 2005-2006.. Men då var dom alldeles för små tyckte jag med sina 42mm..

MEN.. Jag har alltså aldrig sett en live fram tills att jag köpte mej en själv..
Glad var jag.. Nöjd är jag.. Hoppades mycket på Corum både i Sverige och världen över.. Men.. Sverige var inte redo.. Speciellt inte Malmö..
Men ändå får jag höra många tala om märket.. Vet ändå 3-4st andra bekanta som köpte sej en Corum under tiden dom såldes i Malmö..

Vilket kanske BORDE betyda att dom… Aja… Dom slog inte igenom.. For now.. Och klockorna såldes som nya till väldigt låga priser på blocket.
Strax efter det att jag köpte min så blev jag kontaktad av en läsare.. Han hade en att sälja.. Jag sa jag skulle ha den.. Han frågade om vi kunde ta det efter hans semester…
Det går några veckor och jag ringer honom.. Och då säger han att han sålt den till någon annan istället… Mycket mycket dåligt.

Men vilket som.. Jag har varit sugen på en till sen jag köpte min.. MEN.. Grejen är.. Att jag har den största utav dom… Och då vet jag med mej.. Att dom dagarna som jag känner för att bära en Corum.. Så kommer det ju att bli den stora.. Som jag verkligen är helnöjd med..

 

Läs mer om den
Här

Här

Här

Mer om modellens historia under ”Läs Mer”

Fortsätt läsa ”Dagens Klocka : Corum Admiral’s Cup”