Dagens Notiser : Min 3e Ögonoperation

 

** Ja de sa ju hela tiden att det var en stor risk, ren chansning osv osv, men jag var positivt inställd och tyckte att de bara var onödigt negativa som vanligt för att inte råka säga något för positivt.

Men det gick inte bra.

Ögat är fortfarande snett och vill inte alls gå till vänster,  och nu fungerar det sämre åt höger och upp/ner.

Under operationen så sa de att de förberedde för en 4e operation, så det lät ju positivt, men nu när  jag fick träffa läkaren 2 timmar efter operationen så sa de att då blir det som de vile göra redan på denna operationen, och det är då att försämra rörligheten på mitt friska öga, så hoppet är då att se  bättre med två dåliga ögon än 1 bra och 1 dåligt.

Men nej det tänker jag inte gå med på.

Så det får bli ögonlapp livet ut helt enkelt.

Jag som verkligen hoppades på att slippa det nu hädanefter.

Plus då att jag efter varje operation ser mycket mer suddigt/oklart än innan..

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x