Helgens Event : Halmstad Sports Car Event #HSCE24

 

** Jag fick ett väldigt trevligt bemötande av precis alla som jobbade där, allt från hej, det jag frågade om och behövde hjälp med under dagen, till att de stod och sa Hej Då vid grindarna när vi körde ut därifrån.

Mycket vänligt och trevligt.

** De Livesände på storskärm hela dagen från utställningen, jag hoppas att en bit av det klipps ihop och läggs upp på Youtube.

Fortsätt läsa ”Helgens Event : Halmstad Sports Car Event #HSCE24”

Dagens Notiser

** Jag hann halvvägs hem innan jag fattade att hon nog var en hora.
Jag hann tänka mycket innan dess.

** Det jag menar med att ”hon var nog snygg en gång i tiden” var inte att hon var gammal utan hade det där klassiskt-Malmö ”festat lite för mycket” utseendet.
Och hon har mer än ”Helt okej”, hon var rätt snygg, fina ögon.

** Jag trodde att hon gick för att hon blev så förvånad över ögonlappen eller sur för att jag dissade henne.
Jag var mest irriterad att hon gick och satte sig på en bänk och gick ifrån min bil utan att stänga bildörren, så jag fick gå ut ur bilen för att stänga dörren hon hade öppnat.

** Under tiden som jag frågade henne om hon trodde att jag var någon annan som hon väntade på så tänkte jag bara ”Hur kan man ta fel på min SL med någon annan bil” hehe
Jag hade velat fråga henne ”Killen som du ska träffa, vad för bil sa han att han skulle kommma i?” men eftersom jag stod där man inte får stå så tänkte jag att hon gick ju till den enda bil som kommer att ställa sig där.

** Jag bara antog att det var ännu en nerknarkad trög tjej eftersom hon inte sa så mycket utan bara stod där och ville hoppa in i bilen.
Hon trodde väl att jag var rik med en sådan bil 😉

** UPDATE
Och NU fattar jag att hon kollade konstigt på mig för att jag inte ville att hon skulle följa med mig osv osv antar jag, inte för att jag hade ögonlapp 😉