Dagens Notiser

** Nu har det snart gått 2 veckor sedan Custom Motor Show började.
(11 dagar bara egentligen, men men)

Och jag har de senaste åren tyckt att jag inte alls har någon koll på dagens ”kändisar” inom bilhobbyn, alltså inte bilbyggare utan youtubers, och nu den senaste veckan så har jag dagligen fått det bekräftat tusentals gånger om att jag har noll koll och har inget att komma med…

De andra youtubers som har lagt upp videos från Custom Motor Show 2024 får flera tusen views på bara några timmar.
En vecka senare så är det 50 000 – 70 000+ views…

Mina videos har mellan 250 – 3 600 views, efter 1 vecka…
Trots att flera personer har delat mina videos på Facebook och länkat på Instagram, och jag själv har varit mer aktiv än någonsin att dela mina videos.

Och resultatet av det är väldigt tydligt, jag har 9 000 – 50 000 färre views än vanligt.

Så jag har gått från att tänka att jag ska försöka få Robert Högbergs hjälp som kameraman på heltid nästa Påsk så jag kan släppa en massa fler videos än i år, till att tycka att jag skäms för att ens fråga efter presspass nästa år..

Och årets fotografer som jag fixade presspass till, jag har uppmanat dem flera gånger att göra färdigt fler bilder (den ena killen tog 1700+ bilder) och att själva lägga upp bilder från Custom Motor Show på deras egna Instagramkonton..
Men nej, de verkar verkligen inte bry sig om det.

Jag är jättetacksam för er som kollar på mina videos och som har orkat läsa en del av mitt inlägg som jag själv inte ens orkar läsa.

Men, jag började med detta att göra videos på Elmia 2009, och nu 15 år senare så känner jag verkligen att jag inte har något att komma med.

Så nästa år åker jag kanske till Custom Motor Show som vanlig besökare en dag bara.
Jag får se, jag åker ju främst dit för att träffa vänner ändå ju.

 

 

Här är några exempel på vilka videos från/om Custom Motor Show 2024 som har fått flest views

 

77k views på 7 dagar

59k views på 7 dagar

33k views på 4 dagar

15k views på 4 dagar

Och ja jag är en bitter gammal gubbe som inte alls förstår mig på allt för mycket.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x