Här är lyxprodukterna kronofogden tar av gängen

** Det lades upp en video på Facebook nyligen där det bland annat visades ett falskt Versace bälte, och som ni alla borde veta nu så har de som jobbar på Kronofogden minimal koll på om saker är äkta eller inte, trots att det är deras jobb, som han beskriver själv i videon.

Och med tanke på den nya lagen som de vill få igenom (vet inte hur det blev av det) så är det alltså enbart upp till dig att bevisa att det du bär/äger/har alltid har betalats med ärliga pengar oavsett om det har varit 20 ägare på klockan innan dig.

Ny Lag? SOU 2021:100 Ny förverkandelagstiftning

Så med andra ord så gör den lagen att det är olaglig försäljning som Kronofogden gör.
Jag har iallafall inte hört eller läst något om att de ”tvättar” sakerna som köpta för svarta pengar.

Och sen så skulle jag personligen ALDRIG vilja bära något som en smutsig knarkförsäljare har burit, USCH nej!

Så jag skulle absolut inte rekommendera er att köpa något från Kronofogden.

Guide : FAKE ROLEX EXPOSED – How to Authentic Rolex in 2024 + Kronofogden säljer falska klockor

Varning! : Kronofogden säljer fejk grejer och bryr sig inte om det!

Jag VILL tycka att det är bra att staten tar dyra saker från de kriminella som har skulder, går på soc osv, och att sakerna säljs billigt till dem som har råd (men ändå inte råd att köpa dem i affären?) , och att de pengarna går till rätt ändamål, Vården förhoppningsvis, inte till politikernas fester.

Och visst det är väl inte fel att köpa en Rolex FÖR RÄTT PRIS om den är begagnad, saknad låda och papper och ändå köps lagligt av staten.
Men för att jag ska tycka att detta är okej så MÅSTE Kronofogden bli MYCKET bättre på att värdesätta sakerna de säljer!
Och enda lösningen verkar vara att anställa experter eftersom de tusentals som jobbar där redan har gjort allt för många pinsamma tabbar.

Eller så är det bara ute efter att få in pengar oavsett om de ”råkar” sälja en falsk klocka till dig fullt medvetet..

** De säljer till högstbjudande, inte till ”bra priser”.
Jag har sett FLERA exempel där folk är så korkade att de budar mer än vad produkten kostar ny i affär.
Och då undrar jag om det inte bara är ett sätt för de kriminella att tvätta sina pengar via Kronofogdens auktioner istället.

Men nej, att säga att de säljer för ”bra priser” är fel, de säljer till högstbjudande.
Ja sakerna läggs ut med låga minimumpriser kanske, men de vet att det svenska folket är korkade och de vill såklart ha in så mycket pengar som möjligt.

** OBS!
Jag delade en massa klipp och bilder om det där med att Gucci-Kopia-Keps betyder att man är en dålig person, och folk tror att jag var sarkastisk som vanligt, så är det inte, jag håller HELT med om att det är BARA skitfolk och wannabeskitfolk som bär både äkta och falska Gucci kepsar!

Så ni som köper en sådan keps för att ni tror att ni ska se rika ut, ni borde bara skämmas.
Och ni som köper såna kopior (eller äkta) till era barn för att de lurar i er att ”alla andra har såna”, ni borde verkligen se över vilka era barn umgås med och ser upp till.

** Detta ”kriminella-mode” är tyvärr 1 av 3 anledningar till att jag numera inte bara har avsmak för Louis Vuitton utan dessutom skulle skämmas för att bära de LV produkter som jag redan har sedan många år tillbaka.

** En av anledningarna till att jag helst vill ha ”Custom made” saker för mig eller beställa saker som tillverkas efter min order iallafall är för att jag alltid har levt med tänket att jag vill använda saker där produkten är tillverkad från den första tråden eller skruven med mig i åtanke.
Inte för att personen som tillverkar produkten kanske har en aning om vem jag är, men jag som går efter ”energier” och positivt tänk osv vill mycket gärna tänka så att just DENNA klocka eller vad det nu än är skapades just för MIG.

Därför säljer jag sällan saker och därför ändrar jag gärna minsta lilla sak istället för att bara köpa ”off the shelf”.

Och med det tänker så vore ju det allra värsta att ha något som har tillhört det allra smutsigaste och avskyvärda jag vet.
Oavsett om jag får köpa en Guld Rolex för 1/5 av nypriset eller inte så hade jag ABSOLUT inte kunnat glädjas av den klockan, inte det minsta lilla.

Ett annat exempel är ju det här med resellers.
Jag har två jättebra exempel på skor som jag har betalat cirka 500 kr extra för till resellers, skorna kostade mig ändå mindre än vad nya Air Jordans kostar idag, men bara den ”energin” kring skorna gör att jag inte vill använda dem, oavsett hur snygga de är.

Så ”konstig” är jag ja.

Visitationszonerna: Vänstern i solidaritet med Gucci-gangsters

Visitationszoner införs – Ska stoppa personer med ”viss klädstil”

(Visited 72 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x