Bloggen : Utgifter

Ja jag har absolut märkt att folk tror att man automatiskt får pengar om man har en blogg, eller om man har många följare på Instagram, trots att man inte har någon reklam.. Inga pop-up fönster osv..

Så vem är det som ska betala mig då har jag frågat många, och då är det vissa som på fullaste allvar tror att Instagram själva betalar till dem som har många följare…

Aja vilket som, jag tjänar INGET på att ha min blogg för att underhålla ER.
Det har skapat mig en MASSA problem genom åren och har gjort så att jag har bokstavligen gått miste om många miljoner kronor, samt satts i skuld till försäkringskassan.

Men bortsett från allt det så kollade jag vad jag har betalat med mina egna pengar sedan jag flyttade bloggen, och ja webhotellen blir dyrare och dyrare för varje år.

Så här är vad bloggen verkligen har kostat mig, vad jag har gått minus sedan flytten för några år sedan

En flytt som gjordes för att haters inte skulle kunna kommentera anonymt.
Och där så slutade 99,99% av alla kommentarer istället.

Så över 126 000 kr minus för att undvika hat-kommentarer mer eller mindre.
Och det där löjligt dyra webhotellet rensade dessutom alla mina bilder i bloggen för att de trodde att min blogg bara var spam eller något..

Så  ja jag har verkligen inte fått valuta för pengarna och det har verkligen inte lönat sig på något sätt att ha denna blogg, utan det har bara skapat problem.

Men men, jag vill gärna tro att jag hjälper till med både intressant information om mina intressen och allmän underhållning.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x