Dagens Notiser

** Ja lite för att det är kallt, och jag har inte orkat åka till banken för att hämta hem en klocka med läderrem, och lite för att ALLA säger ”vågar du gå med den ute?” när jag bär någon annan klocka än min Apple Watch, så är jag tillbaka med Apple Watch, och störde mig DIREKT igen på det konstanta vibrerande!!
Så nu stängde jag av det, vilket genast var skönt.

Men.. Då undrar jag.. vad är nu poängen med en Apple Watch?
Jag använder den enbart för att ta bilder på mina skor… Ett par gånger i veckan..

(Visited 11 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
John A

Många som inte bryr sig om klockor brukar ju säga att varför ska jag ha en klocka när jag har mobilen? Så följdfrågan är ju då, varför ha en ful digital klocka som är exakt som telefonen, fast sämre? Men det är MIN åsikt, och jag gillar ju riktiga klockor.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x