Dagens Vett & Etikett : Var tydlig!

** Dagligen så får jag be folk vara tydliga med vad de skriver, jag själv sedan skolålder alltid sett till att inte bara vara tydlig med det jag vill ha sagt, utan även att vara så tydlig att jag inte KAN bli missförstådd..
Men ändå så blir jag dagligen missförstådd pga att folk är idioter, och ännu värre är att vuxna människor är så pass idioter att de bara antar att andra ska förstå sig på deras påhittade förkortningar osv.

Men det kan jag gå in på en annan gång, igen!

Idag handlar det om att vara tydlig med klockan.

Vi bor i Sverige, där vi inte använder oss av AM/PM när vi ska förklara om klockslaget/tiden är efter midnatt eller dag och kväll, utan vi har då enkelt (enligt oss icke idioter) delat upp dygnets 24 timmar i just 24 olika ”klockslag”.

Så vi icke idioter förstår att det är stor skillnad mellan 10:00 och 22:00..
Speciellt om vi ska hämta upp någon en önskad tidpunkt.

Så en tjej som jag känner sedan minst 10 år tillbaka (skulle gissa på över 15 år tillbaka)

Så om jag erbjuder mig kvällen innan att hämta henne efter flyget, och hon skriver kl 07:30 att hennes plan landar kl 10, så SJÄLVKLART så tror vi icke idioter att hon menar klockan 10:00 på förmiddagen..

Så jag gör mig klar för att hämta upp henne.
Stressar som fan för att jag läste inte hennes SMS kl 07:30 utan då när jag skrev vid 09:30..
Så jag skyndar mig, gör mig klar.. Väntar..
Väntar… Vet att det kan ta tid på flygplatsen, hämta väska osv osv..

10:38 så skickar hon ett röstmeddelande där hon säger att jag borde fatta att när hon skrev det 07:30 så skulle hon inte hinna landa från Spanien (eller vafan hon nu var) redan kl 10:00, och att hon självklart menade 10 på kvällen

Så gott folk, till er som är vuxna, kan det svenska språket och inte är idioter, om ni menar 22:00 på kvällen så SKRIV 22:00!!!!! INTE 10!

Dagens Samling : Project Blitz’

** Hmm… De där 23 paren Air Jordan 1 Bred som han påstår ”luktar som Louis Vuitton” har jag ingen aning om vad det är för släpp..

** Kul att han visar skor som är så sällsynta att de INTE är hypade för att folk inte ens vet att de existerar.

** Ja där är ju flera par som är så unika att de är väldigt svåra att ens sätta ett värde på

This 10 Million Dollar Sneaker Vault Will BLOW YOUR MIND!! (Inside Project Blitz INSANE Collection)

$5 Million Sneaker Vault Biggest Collection In The World ”SNEAK INSIDE”

8 Differences Between Jordan 1 Mids / Highs

** Ja Air Jordan 3 kallar jag absolut för Mids, det jag går efter när det kommer till Mids eller High är inte som i flesta fall att det bara finns antingen Low eller High, eller bara High..
Inte heller den lilla skillnaden mellan vanliga High och Mids, eller skillnaden mellan 85 High och High…. Ja ni förstår kanske..

Utan det jag går efter är hur de sitter på foten och hur de är jämfört med Air Force 1 Low, Mig och High, den skomodell som jag anser är originalet som man ska utgå från.

** Jag har absolut inget emot Mids när de kostar rätt.
Att de nu kostar lika mycket som Air Jordan 1 High gjorde förr, med samma ”pläder” som när de kostade 1090 kr.. Det är inte okej..
Men det är fortfarande en mycket snygg modell som är tåligare än de dyra och smidigare tillvardags, och absolut skönare när man kör bil.

** Han säger att Highs är skönare, ja men det är enbart för/när det är bättre/mjukare läder på Highs, vilket det inte alltid men oftast är.

** Så ja, när Mids kostar rätt så är det absolut inget fel.
Men eftersom ingen bryr sig om de ännu bättre Jordan Air Ship så är det på REA månad efter månad, och då är de absolut bättre än ett par Mids.

** Det är verkligen inget fel på Mids lådorna!
Ja det är lite roligare med icke massproducerade lådor, men eftersom jag inte bryr mig om lådorna så tycker jag att det är onödiga pengar att lägga på speciella lådor.

Are Jordan 1 MIDS bad? the debate is finally over.

** Jag klistrar ett av flera gamla inlägg om ämnet.

Fortsätt läsa ”8 Differences Between Jordan 1 Mids / Highs”