Dagens Fråga ”Gör det mer ont när det är kallt?”

** Ja det är en fråga som jag får av alla jag pratar med känns det som, och jag tror att den frågan är mer bara för att sätta igång ett samtal, för att antagligen så har alla fått höra av någon med metall i kroppen att det gör mer ont när det är kallt, eller så har de själva fått uppleva det, för att jag vill ha för mig att allt gör mer ont när det är kallt, även ”vanliga” skador, det är en av flera anledningar till att jag tycker det är idioti att frysa för skoj skull.

Men jag svarar självklart ändå, oavsett hur självklart svaret är, för att det är ett tecken att folk bryr sig.
Mitt svar är oftast enkelt ”Allt gör mer ont när det är kallt” och så ler jag =)

Men det mer ordentliga svaret är att ja det gör mer ont och ont på ett annat sätt när det är kallt, och ja jag känner av metallen i kroppen mer och på ett annat sätt när det är kallt.

Det i benet blir med som en kall klump, så jag går ännu sämre när det är kallt, och det besvärar knäet och höften mycket mer, så ja jag undviker verkligen helst att gå ute i kyla.

Men det jobbigaste är nog ändå skruvarna och metallen i ryggen, som ligger precis bakom lungorna..
De ilar.. det stör mycket..
Och jag kommer inte åt där med armarna, inte för att jag kan göra något åt saken, men ni vet hur man är, man vill ta på den kroppsdel som gör ont, kanske massera lite lätt eller vad som..
Men nej, jag når inte där på ryggen, och det är så obehagligt jobbigt att jag har nog inte nämnt det för någon alls.

Så det enkla svaret är fortfarande ”Allt gör mer ont när det är kallt, och folk som kallbadar är konstiga” =)

Dagens Notiser

** Ja lite för att det är kallt, och jag har inte orkat åka till banken för att hämta hem en klocka med läderrem, och lite för att ALLA säger ”vågar du gå med den ute?” när jag bär någon annan klocka än min Apple Watch, så är jag tillbaka med Apple Watch, och störde mig DIREKT igen på det konstanta vibrerande!!
Så nu stängde jag av det, vilket genast var skönt.

Men.. Då undrar jag.. vad är nu poängen med en Apple Watch?
Jag använder den enbart för att ta bilder på mina skor… Ett par gånger i veckan..