Dagens Notiser

** Jag träffade en läkare igår som tog hand om mig på IVA (eller om hon sa NIVA), och hon förstod VERKLIGEN inte alls att jag var på benen idag, jag fick bevisa med bilder att jag är jag, hon var verkligen i shock.

Och efter en stunds pratande där hon sa ”Det är helt otroligt” flera flera gånger om, då kom ”sanningen fram” om vad de egentligen tänkte om min framtid när jag låg där.
Det var verkligen noll chans att jag skulle gå igen, och med alla grova hjärnskador så vore det ett under om jag ens skulle kunna äta mat själv i framtiden.

Hon var framförallt helt förvånad över att jag klarade mig trots bruten rygg, hon sa det flera gånger om innan jag förstod vad hon menade, hon sa ”Det är helt otroligt att det bara höll sig till benet”, och till sist så förklarade hon då att när man bryter ryggen så är det ju mer eller mindre helt garanterat att benen då skär i ryggmärgen och att man då blir helt förlamad osv om man ens överlever.

Så att jag kunde stå upp, gå, och till synes vara ”helt återställd” (även om jag ogillar när folk säger ordet ”återställd”) var helt ofattbart för henne.

Så ja det är verkligen FLERA mirakel kring allt detta som har hänt mig.

Det går inte att förklara på annat sätt.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina Miechowicz

🙏

John A

Lite positivt i det negativa.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x