4 Miljoner Besökare

Jag själv bryr mig väldigt lite om antalet besökare, det jag bryr mig om att de som besöker bloggen känner att de har fått någon nytta av det, antingen underhållning eller information.

Men där är en räknare på sidan som jag satte på förstasidan för ett tag sedan, jag har ingen aning alls om hur långt den går tillbaka, hur noga den räknar mer osv osv, Speciellt nu när jag inte fick det att funka med Googles nya system, och när inläggen inte längre automatiskt postas på Facebook…
Så ja jag bryr mig inte.

Men det är ändå lite kul att se att jag MINST har haft 4  miljoner besök på min ”blogg”.

Men det kan kanske vara 40 miljoner besök också, jag VET inte.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x