SONAX Detailing Academy

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sonax Sweden (@sonaxsweden)

Mer info här

https://sonax.se/sonax-detailing-academy/

Jag tycker verkligen att detta är JÄTTEBRA att Sonax Sverige erbjuder detta!

För att jag vet allt för många (det känns som de flesta) som köper på sig en massa produkter och sen tror att de är bilrekond-proffs för det…

Och som sen inte ens använder produkterna, OCH som sen tycker att det är hemskt när de lämnar in bilen för att få den rekondad för 250 kr, och sen blir jätteförvånade när de får tillbaka en bil som stinker svett och är i sämre skick än när de lämna in den.

EFTER det så vänder de sig till mig för att fråga mig ”Vilka är bäst om jag är rädd om min bil?”, när de utan tvekan VET att jag BARA lämnat mina bilar till Sonax Syd i säkert 20 år, alla bilar, flera gånger om året.

Och när de får det redan förväntade svaret så kommer denna frågan ALLTID ”Är de billiga?”…

Och då blir jag mer irriterad för varje gång jag går den frågan.

Du köper en massa produkter för att någon influenser lura på dig det. Du inser hur jobbigt och tidskrävande det är att sköta om sin bil själv, du lämnar in den till det smutsigaste stället i stan där det UTAN TVEKAN rör sig om svarta pengar och slavarbete, vilket helt plötsligt är okej för dig, efter du blir jätteförvånad över att dessa svettiga personer som bara smetar in allt med matolja för att bilen sa glänsa, inte lyckades göra ett vettigt jobb för 250 kr, DÅ som först tänker du ”Hmm Ja Pierre checkar in hos Sonax Syd en gång i månaden och lägger upp en gång i veckan att han tvättar bilen, han kanske har koll på läget?”

Och när du får rådet av mig, vem som är BÄST, då har du mage att fråga om de är billiga.

När har ni någonsin varit med om att det som är överlägset bäst också är enligt dig ”billiga”?

Så ja dumt nog trots den dumma följdfråga som jag Får varje gång, minst en gång i veckan, så säger jag ”Ring dem och hälsa ifrån mig”, och då beroende på hur mycket de har att göra så brukar de via mig då någon jobb inbakat i priset.

Och hur ofta lämnar dessa människor in sina bilar sen till Sonax Syd?

Så vitt jag vet så har det hänt max 5 gånger de senaste åren..

Och sen har det väl hänt ett tiotal gånger där folk har frågat MIG om Sonax Syd kan behandla deras bil gratis om de gör reklam för dem…

Och då undrar jag

1: Gör inte jag tillräckligt reklam?

2: Om de är fullbokade 6 veckor framåt alltid, behöver de reklam då?

Så gott folk, vill ni ha det billigt så gör det själv, vill ni ha det billigt och bra så gå denna kurs, lär er hur man använder produkterna, och sen gör det själv, så blir det billigt och bra

 

 

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x