Dagens Notiser : Grattis på Födelsedagen! =)

** Jag tycker att en Födelsedag är var persons viktigaste dag på året, och ni alla som har mig på Facebook vet att jag gratulerar er direkt efter midnatt, alltid.

Så en födelsedag där en massa vänner, släkt, bekanta osv skriver grattis till er på Facebook m.m och ni har lagt märke till att det saknades ett grattis från mig förra året! Det betyder mycket för mig!

Det är många som verkar tycka att skriva Grattis är ”äh bara ett grattis, inte så viktigt”, vilket flera har sagt till mig sjukt nog, men oavsett hur man ser på det, och ÄNDÅ lägger märke till att mitt grattis saknas och då direkt antar att något har hänt mig…. Det är kärlek det <3

Och ja det är ”bara” ett Grattis, men en så enkel gest som tydligen kan uppskattas väldigt mycket, och av vissa otacksamma människor inte, men ja därför förstår jag inte år efter år att inte fler ”orkar” skriva Grattis, och blir nästan dagligen förvånad över att folk inte orkar skriva Tack.

Jag frågade en om detta häromdagen, och då var hennes svar ”Ja men då får man sitta hela dagen och klistra in ”Tack” till alla”….

Så så så otroligt otacksamt sagt…

Jag försökte hitta ett sådant exempel där man person har svarat extremt otacksamt när jag har skrivit grattis, men jag kommer inte på vem det var nu senast, det var någon tjej iallafall som besvarade mitt ”Grattis” med ”Äh jag firar inte sånt”…. Okej… Är det så svårt att bara skriva ”Tack =)” istället?

Och det är så ”löjligt” att så fort jag blev det minste lilla klar i skallen och inte hade min telefon på sjukhuset så tänkte jag just på alla som jag inte kan gratta och som jag har missat att gratta.
Och nu när det är den period då dessa personer fyller år igen (tack och lov) så hoppas jag verkligen att mitt grattis ”når dem” =)

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x