Jordan Jumpman MVP

** Ja det tar ju emot lite för att jag är ”en OG”, men jag har redan flera Air Jordan hybrider, jag tycker att de är helt okej snygga, jag TROR att de är relativt bekväma, så ja en snygg färg köper jag absolut.

Men jag väntar ännu på en snygg colorway FÖR MÄN!

** Ja ja jag har flera gånger köpt skönare innersulor, dyra sådana, men jag använder ju aldrig dem… Jag har ju till och med allt för dyra ortopediska inlägg som bara ligger framme i hallen, med tanken om att de ska användas, men de platsar nästan bara i Air Jordan 6 och de används aldrig ändå.

 

** Ja de kunde absolut ha gjort dem bättre, absolut..
Men men

** Ja Nike AIR på hälen är heeeelt fel här!!

 

Kommande Släpp : Jordan MVP

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x