Dagens Kill : Porsche 911 Turbo

** Nu har jag det PERFEKTA exemplet på att det där med tillverkarnas siffror och hur snabb bilen är på exakt 402 meter har väldigt lite betydelse i det verkliga livet!

Om jag i min 27 år gamla trimmade Corvette drar en ny Porsche 911 Turbo cab 4 (kanske 5) gånger i korta sträckor där HAN pressar mig genom att hålla mig i röven på allmän väg, och enda gången han kör förbi mig är när jag släpper på gasen för att det är bilar framför oss och han fortsätter gasa på.

Ja jag är helt medvetet om att han (rätt förare) hade kört ifrån min gamla Corvette på bana, och vilken idiot som helst bakom ratten hade kört ifrån mig ungefär i den hastigheten som jag släppte på gasen (över laglig hastighet på allmän väg) och därefter, för när jag släppte på gasen och han då gick från att vara 3 billängder bakom till att swisha förbi mig så höll han en jäkla fart som jag inte hade kommit i kapp i.

Och likaså så vet jag ju att den utan tvekan hade dragit ifrån mig lätt och med mycket om vi höll dubbla laglig motorvägsfart, Corvetter är verkligen inga Autobahn bilar 😉

Men, en AWD ny Porsche med all tänkbar elektronik som får pinsam smisk av en gammal RWD amerikanare, då oavsett vilka hastigheter vi höll så har jag ju ABSOLUT kört ifrån honom officiellt! MINST 4 gånger!!!

Mest förvånande var när han studsade över ett farthinder sidan om mig för att köra om mig, jag kör relativt lugnt över farthindret en billängd före honom för att jag var före honom och är rädd om min bil, han studsar om mig sidan om mig men ÄNDÅ så sticker jag iväg före honom när jag trycker plattan i mattan!

Jag blev så förvånad över just den för att DÄR om något så skulle ju bilen visa sina fördelar med AWD och all modern teknik, och jag är helt säker på att en modern 911 Turbo inte har Turbo-lagg på en halv sekund ens.

Jag blev så förvånad över just det att jag var tvungen att gå hem och söka ifall de nya Turbo-matade icke ”Turbo” märkta 911orna också har stora luftintag på bakre sidorna, men nej det verkar inte så, så ja det var en RIKTIG Porsche Turbo!

 

** Jag har stor ångest för att jag aldrig fick gjort en sådan video där jag jämförde alla mina bilar rakt fram samtidigt / klippt.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x