Michelin vs Bridgestone vs Continental vs Goodyear vs Hankook vs Yokohama – What’s the BEST Tire?

** Ja i år så kommer jag att köra med Continental PremiumContact 7 istället för R-Däck.

** Ja de är inte bäst på de saker som jag vill att ett sportdäck ska vara bra på, men de är bäst på de områden som är raka motsatsen till R-Däck, dvs allt inom vått och ljud, så de är de bästa däcken för mig som vill för en gångs skull köra med något annat än R-Däck, då är dessa bäst på att visa mig vad R-däck är dåliga inom och dessa är då bäst inom, raka motsatsen till R-Däck, trots att de båda är ”sportiga” däck.

** Alla dessa verkade ju faktiskt vara riktigt bra, absolut däck som jag skulle kunna rekommendera till folk, så bra video, och ja jag älskar hans nördiga tester och siffror osv osv osv =)

https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Results-Grid/2023-Tyre-Reviews-Performance-Tyre-Test.htm

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x