Dagens Notiser

** Ja detta har jag visserligen misstänkt och ”vetat” om länge men nu i natt så har jag verkligen sett bevis på att ”Instagram-modeller” köper konton med många följare.

Jag har nu lagt tid på att sluta följa varenda ett konto i mitt senaste flöde då varenda en bild har varit uppladdad av en tjej som jag aldrig har sett förr och som inte alls tilltalar mig, och bläddrar man tillbaka på kontot så var där många fall där det inte fanns bilder äldre än från April Månad detta år, och ändå så har de MÅNGA följare! Alltså ibland flera miljoner följare!

Och jag har verkligen inte följt något nytt konto alls på väldigt länge eftersom jag sedan säkert flera år tillbaka redan är uppe i max antal konton att följa (7500 st), så nej jag har absolut inte följt något konto med en skabbig tjej äcklar mig den senaste månaden, det är jag helt HELT säker på.

Så ja allt tyder på att det kontot en gång i tiden har innehållit helt andra sorts bilder, sen har kontot varit värd något när de kom upp i X antal följare, då rensas det och säljs vidare till någon wannabekändis.

Så bara genom att gå igenom de konton som var i mitt senaste flöde så slutade jag följa nästan varenda ett konto, cirka 60 st slutade jag följa bara nu.

** Jag saknar den appen som automatiskt slutade följa konton som inte hade laddat upp något på X antal veckor.
Jag minns inte alls vilken app det var och den verkar inte finnas kvar längre ändå.
Men det var rätt nice.
Ja numera så laddar folk främst upp stories ändå istället för vanliga ”inlägg”, så det hade inte funkat lika bra idag, och ja jag hade det lite väl hårt inställt förr, jag tror att min inställning var att sluta följa konton som inte hade laddat upp något på 3 månader.

Men idag så skulle jag iallafall jättegärna automatiskt sluta följa konton som inte har laddat upp något på 1 år.
6 månader blir lite väl kort eftersom jag främst följer bil och sneakers-konton och ja i den världen så händer inte så mycket på vintern..

Därför ska man ha saker på lager redo att laddas upp på vintern..
Men så har jag ju också väntat på bilder och videos ifrån flera olika fotografer i ett par år snart…

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x