Dagens Bilder : Kärlek

Jag hatar Snapchat av så många anledningar..

Hehe för mig är det tvärtom.
Förr innan olyckan så slutade tjejer svara efter de hade sett min Instagram, numera så blir man blockad!

Det där gamla med tjejer som påstår att de bara suger av ”killar de är seriösa med”… det är sån bullshit,, det är dagens sätt att försöka visa att de är ”fina i kanten” och inte ”som alla andra”.

På MIN TID så var det helt tvärtom.

Oooo jag får såååå mycket skit dagligen av tjejer, jag borde nog börja dela det här som underhållning =)

Always the same, nice guy never wins

Och sen efter det blev jag blockad haha

Och som påstår att hon ”klär upp sig för sig själv”… yeah.. gör det hemma då.

Men om en gubbe skulle säga det, då hade det startats krig direkt!

OH JA! Tjejer som försöker döma mig för att de ANTAR att jag gillar stereotyp tjejer SOM DE SJÄLVA ÄR!! Hahahaha*

Är det deras sätt för att ta reda på om jag gillar dem eller inte!?

Jag visste inte ens att jag hade appen kvar… och detta var tydligen Tinders sätt att be mig komma tillbaka haha.

Ändå sen jag var liten så har folk snackat så mycket skit och mig och hittat på lögner som de hoppas ska bli rykten, och jag bara skrattar åt dem gång på gång =)

Jag försöker hitta en ”rolig” diskussion från tiden jag låg på sjukhus, där de ville påstå att jag ”för någon helg sedan” hade gjort något, jag minns inte vad, våldtagit eller något sånt, och när jag bara skrattade och sa att jag antagligen låg i koma då så blev jag blockad.

Bara denna veckan så var det någon som ”för några år sedan hörde ett rykte från någon” bla bla bla.. Ren bullshit alltihop.

Bara förra året så var det ju någon som använde en flera år gammal bild på mig och påstod att någon anonym ville veta mer om mig för att de dejtade mig, och flera ”anonyma” sa då att de också dejtade mig och bla bla bla, jag tror att jag delade det här i bloggen =)

Jag dejtade INGEN då haha.

Chatten ovan var också från en främmande tjej (mycket troligt fejk profil) från tiden då jag låg på sjukhus.

Och nej, självklart så är det inte sant.
För det första, jag som är mer rädd om mina bilar än något annat, skulle jag dra in en tjej i min bil, låsa bilen, slå henne i bilen, så pass att flera människor fick dra ut henne ur bilen…? Var det en husbil då eller? hahaha

Patetiska människor =)

Och ja det var MÅNGA konstiga människor som skrev till mig när jag låg på sjukhus, och det var MYCKET tydligt folk som antog att jag ignorerat dem eller blockat dem, så de skaffade fejkkonton för att skriva till mig, så så patetiskt.

Oh ja verkligen.
Så pass att jag INTE skickar låtar till tjejer nu som jag VET hade tyckt om vissa låtar just för att de inte ska få ”fel signal”, det är verkligen synd.

Någon tjej som jag INTE träffade som stolt ville förklara varför hon ”också” tar avstånd från mig i en konversation där jag inte ens bryr mig om att svara henne 😉

(Visited 56 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x