Unboxing : Jordan Monogram Duffle Bag – MA0759-023

Höjd: 29 cm 
Längd: 47 cm 
Vidd: 21 cm
Handtag: 17 cm

Style: MA0759-023

The Jordan Monogram Duffle bag is made from jacquard fabric. Its spacious interior has plenty of space to store your gear. It has a long buckle strap that can be used to carry it as a shoulder bag.

** Jag har fått jättepositiv respons på min fråga om vad ni tycker om väskan! =)
Och jag har själv ändrat mig helt och är nu helt positiv.
Jag gillar looken, oavsett märke.
Jag är tyvärr allt för trött på Louis Vuitton som bara höjer sina priser utan att produkterna blir bättre, tvärtom i flera fall, och ett märke som numera BARA syns hos ghettobrudar som har varit i Turkiet eller på wannabe-knarkdealers, tyvärr.
Jag hoppas verkligen verkligen att Pharrell kommer få mig att vilja lägga pengar hos Louis Vuitton igen.
Så en design jag gillar, en storlek jag gillar, ett märke som jag ABSOLUT gillar och stolt bär upp, som jag mer än gärna förknippas med (så som folk har förknippat mig med Louis Vuitton i alla år), ja då bär jag gärna denna väska.
Och sen att den kostar 1 400 kr istället för den motsvarande Keepall 45 (eller 50) för cirka 24 000 kr, som jag väldigt nyligen skulle köpa men ville helst göra det på plats i Köpenhamn så därför fick det vänta, hade jag kunnat köra bil så hade jag köpt en sån ny, trots att jag inte använder mina 55or.

Så ja, denna 47an Jordan Monogram kommer att passa mig väldigt bra =)
Och oavsett prislapp och design-inspiration så tycker jag att Jordan väskan passar mig mycket bättre.

 

 

Och denna här vill jag verkligen också jaga fatt på

(Visited 85 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina Miechowicz

Riktigt, riktigt cool.

[…] Unboxing : Jordan Monogram Duffle Bag – MA0759-023 […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x