Dagens Notiser

** Ja nu har jag testat att ha mitt Instagramkonto privat ett par veckor och det gick precis som väntat, och nu så fort det är öppet för alla igen så gick det precis som väntat, så synd att de där apparna som visar vem som har slutat följa kontot inte fungerar längre, för att man blir ju nyfiken på vilka som vill följa mig anonymt så fort mitt konto är öppet.

Och sen så undrar jag till alla som påstår att jag köper mina följare, får jag pengarna tillbaka nu när de slutar följa mig? 😉

** Jag behöver nytt material och jag är JÄVLIGT TRÖTT på att tjata på fotografer att de ska ge mig materialet som de har tagit på mina bilar.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x