Nattens Notiser : Spotify Listor

Ja Spotify är absolut inte bäst, inte billigast och har inte heller bäst ljudkvalité (vad hände med det?!), men där är vissa fördelar som håller mig till Spotify, bland annat ”Veckans tips”, eller vad det nu kallas.

Men oavsett kvalité på de olika apparna osv osv så 99% av den tiden som jag lägger på dessa appar är inte för att lyssna på och njuta av musik, utan all den tid läggs på att skapa spellistor, som kanske någon gång kan användas i sällskap.
Eller ja när jag kör bil så lyssnar jag på musik så..

Men vilket som, så när man har några tusen låtar per spellista så är det lätt att glömma vilken låt som är var och vilken låt man resan har lagt i listan.
Rätt länge nu så har Spotify medellat om du redan har låten i spellistan du vill lägga den i och frågar om du verkligen vill lägga till den igen.
Ja det funkar inte ultimat eftersom vissa låtar har varit med på olika skivor (Greatest Hits och vanligt album t.e.x) så ibland kan det råka bli dubbletter ändå.
Där är flera saker som jag absolut tycker att Spotify ska bli bättre på och jag HATAR att jag inte längre kan spela upp intern musik!

Men jag la nyss märke till en sak som måste ha kommit med senaste uppdateringen, som jag faktiskt gillade.

Den lilla gröna bocken till höger visar att jag redan har den låten i någon spellista.


Förr så visades väl bara ett hjärta om man hade den i sin favoritlista?

Och när du går in för att lägga den i någon av dina spellistor så visar Spotify direkt vilja listor låten redan finns i.

Så riktigt Nice! Detta kommer att spara mig mycket tid.
Ja jag har också redan märkt att det inte funkar perfekt (samma låt från olika album t.e.x) men det är absolut ett steg i rätt riktning för att få nördar som mig att lägga mer tid på att njuta av musiken (i några sekunder innan jag byter spår) istället för att lägga tid på att chansa att låten inte redan ligger i någon spellista.

UPDATE

Nu gick de ut med det officiellt, och tydligen så är det ännu lättare än tidigare att lägga låten i lista också

UPDATE 16 Februari

Spotify uppdaterar appen och tar bort denna funktion!!!!!!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x