Kommande Event : Bilsport Performance & Custom Motor Show 2023

Ja detta säger jag väl varje år men i år är jag verkligen extra mycket taggad inför Elmia! Av flera anledningar (lista kommer).

Det är bara 57 dagar tills Bilsport custom international extreme power mega motor show Sweden öppnar dörrarna, eller ja vad det nu heter, det där namnet som jag ännu inte har lärt mig utantill efter alla dessa år, därför är det väldigt tacksamt att de nu har bytt namn till ”Custom Motor Show” bara, väldigt bra med en lättare tagg än den tidigare #BBPAKISCMS2022 (eller vad det nu var), Så även om folk fortfarande och antagligen för alltid kommer att säga och tagga #Elmia så tycker iallafall jag som tycker om att driva med namnet att det är kul att de nu har bantat ner det till ”Custom Motor Show” =)
Blir årets tagg då #CMS23 kanske?

Ja här i bloggen så blir det nog fortfarande bara #Elmia taggen, men på sociala medier så hoppas vi på en officiell tagg, gärna så snart som möjligt.

Det är nog sällan jag gör ett ”Inför” inlägg nästan 2 hela månader innan eventet, men anledningen till dagens inlägg var för att jag blev så taggad över det jag nyss såg på Instagram att jag reste mig från en skön säng och bra film för att dela detta med er.

”Vi släpper nu ett begränsat antal exklusiva VIP-biljetter till Custom Motor Show 2023.”

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Custom Motor Show (@custom_motor_show)

RIKTIGT NICE!!

Vi släpper nu ett begränsat antal exklusiva VIP-biljetter till Custom Motor Show 2023. Dessa gäller långfredagen 7 april och försäljningen pågår endast till den 7 mars. Som VIP-besökare får du möjlighet att ställa din bil på en reserverad parkering och särskild ingång för att komma undan köerna. Du kan gå in en timme innan mässan öppnar och stanna en timme efter stängning. Dessutom får du de bästa sittplatserna på utomhusarenan.

Som VIP-besökare får du tillgång till ett eget område på mässan, där du kan hänga av dig ytterkläder och koppla av. Du får tillfälle att titta in bakom kulisserna och mingla med mässans stjärnor. Under dagen serveras frukostbuffé, lunch samt fika och med dig hem får du en fullproppad goodiebag.

Gör fredagens besök till en upplevelse utöver det vanliga. Köp din VIP-biljett här https://www.custommotorshow.se/kop-biljett
Så!

1: För det första så är det bra att de lockar folk dit på Fredagen, för att hela grejen med att ALLA ska gå där på Söndagen tillsammans med resten av Skandinavien, det förstår jag inte alls.
Så bra att de lockar dit folk på Fredagen och bra att denna V.I.P biljett bara gäller på Fredagen.

2: RIKTIGT nice att du får en garanterad parkeringsplats och nära ingången!

3: Skönt att få en egen ingång så man helt slipper köandet oavsett vilken tid man går dit

4: För er som har följt min blogg ett tag borde veta att de timmar som jag värdesätter utan tvekan mest är just ”Presstimmarna”, en timme innan öppning och en timme efter stängning.
Timmarna där i mellan så sitter jag oftast bara någonstans och försöker vara social istället för att kolla på bilar, sen så hinner man gå igenom allt i lugn och ro de två ”presstimmarna” som nu är V.I.P timmarna =)

5: Nice med även V.I.P sittplatser på utomhusshowen.

6: Jag är väldigt nyfiken på vart V.I.P platsen är, jag gissar på att det är där vi ”journalister” har hängt när vi har velat äta i lugn och ro, vila, gå igenom material, knyta kontakter, göra intervjuer osv, det måste nog vara där.
Där är det alltid trevligt.

7: Att slippa köa för att lämna och hämta jackan, bara det är värt mycket.

8: Ja om du vill träffa stjärnor, bilbyggarna, bloggare och annat folk i branschen i lugn och ro så är det absolut dessa två timmar som gäller, och där kommer du antagligen få uppleva hur Elmia vore om du ställde ut själv.

9: Mat! =)

10: Bilsport brukar ha bra Goodiebags, så det är jag nyfiken på vad de innehåller i år =)

Så 10 riktigt bra fördelar med V.I.P biljetter alltså.
Absolut bäst är ju att kunna gå runt där utan en massa publik en timme innan öppning och en timme efter, och att du har en garanterad parkering, nära ingången, ja det här är riktigt bra =)

OCH!

11: Du kommer mycket troligt att få ett V.I.P kort att hänga runt halsen =)

 

Så nu till mina egna notiser om #CustomMotorShow (taggen Bilsport själva använder just nu)

** Ja mitt mål kring hälsan har ju varit att orka med Elmia, hela tiden, det har jag faktiskt sagt ända sen jag vaknade ur koman säger familjen, så när alla har varit negativa osv osv så har jag sagt ”Jag ska kunna gå på Elmia”, och mycket tacksamt så kunde jag gå även innan dess, och ja den stora frågan är hur mycket jag orkar, med tanke på att jag orkar ungefär 300 meter idag hehe, men jag hoppas verkligen att jag ska orka med hela Elmia, med lite pauser här och där.

** Ja sen så ska jag inte kalla det för ett ”mål” för att det var något som jag räknade med, och även om jag har tappat hoppet själv så hoppas föräldrarna fortfarande att det blir så, och det är att jag ska kunna få köra tills dess så att jag själv kan köra upp och ner till Jönköping, mellan hotell och mässa, till McDonalds osv osv.

Men ja det verkar inte bli så tyvärr..
Så av den anledningen så är inte hotell bokat ännu…
För att.. jag vill inte säga det.. men om jag inte kan köra, och jag ska behöva räkna med skjuts, så är jag där nog bara en dag tråkigt nog..
Och det hotellet precis vid mässan lär ju vara fullbokat redan sen förra året..
Och de gånger jag har ställt ut själv så har jag känt mig strandsatt på hotellet och tjatat till mig skjuts till och från mässan varje dag, så nej, det är inget för mig.
Men hotell där vid parkeringen hade funkat väl, så får man hoppas på skjuts till mat en gång om dagen iallafall =)

Annars så har jag löst skjuts upp eller så blir det tåg upp och så får Kooz hämta mig i stan och köra mig till mässan, och sen tåget hem samma kväll.

** Ja Lukas Kooz ska ju INTE ställa ut för första gången på 35++ år och 7 st ”Jag går i pension och ska aldrig mer bygga bil!” avslöjanden! Så min plan där är att han och jag ska göra en massa videos ihop! Kanske istället för eller utöver vår klassiska långa video, men en video inför mässan, en video per hall, ett par intervjuer där han kanske också är med och sen en avslutningsvideo, om han stannar kvar då, det är vad jag har i planerna iallafall.

** Jag har frågat både Silfver Media och Superior Media om deras planer denna Påsk, men jag har inte fått något svar där ännu, så OM det nu finns ork, hotell, skjuts osv så kör jag på med mitt själv som vanligt och så mycket som möjligt med Kooz =)

** Vi ses väl där?
Och ja, även ni människor som är korkade nog för att år efter år efter år fråga om ”när är Elmia?” och som blir lika förvånade att Påsken är olika datum varje år… Så är årets Custom Motor Show från Fredagen den 7 April (LångFredag) till Måndag den 10 April (Annandag Påsk).

https://www.custommotorshow.se/

 

Helgens Notiser : Elmia 2022 #BPCMS2022

 

(Visited 151 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x