Dagens Notiser : Att ansöka om att ställa ut på Elmia / Bilsport Custom Motor Show

Jag såg några patetiska kommentarer Custom Motor Show Facebooksidan där Bilsport bad folk lägga upp bilder på sina projektbyggen.
Och ja underligt nog trots att folk bara blir dummare med tiden så blir jag fortsatt förvånad år efter år om hur folk tänker, eller inte tänker.
Så jag skrev två kommentarer som jag tänkte dela med mig här också.Mest för att jag inte allt för många år sedan förklarade samma sak till en kille som blev väldans stött för att han fick en reservplats med sitt projekt när han förväntade sig att få en bestämt plats direkt med sin icke färdiga bil bara för att han har stått på Elmia flera år innan I KLUBBMONTRAR!! och för det så såg han sig själv som Bilbyggarkändis.
Och sen har vi alla dessa patetiska losers som ska kasta skit på Kooz varje gång någon blir nekad att få ställa ut på Custom Motor Show.Ja mina tråkiga vänner åker inte till Elmia för att de påstår att det står ”samma skit där år efter år”, ett väldigt underligt tänk som jag inte ens orkar besvara i detta inlägg…Men sen så verkar det alltså finnas tusentals människor som tror att Custom Motor Show bara kretsar kring Lukas Kooz… Som om det bara är hans bil som står på hela mässan…
Så om de inte får ställa ut med sin dussinbil så säger de ”Bilsport vill bara ha Kooz-plast” eller något annat trams.Nu ska jag inte jämföra mig med patetiska alkisar som inte kan ta hand om sig själva ens, men jag ska dra en jämförelse.
Om jag som trasig 40 åring som aldrig ens har spelat eller brytt mig om fotboll skulle ansöka till landslaget och bli nekad, inte ens duga som bänkvärmare,  ska jag då säga något i stil med ”Aha så det är bara Zlatan som duger!?”..
Huh?
Har jag rätt att ens jämföra mig med Zlatan i ett sådant sammanhang?

Aja vilket som, folk är konstiga och bilbyggare har jag i många år misstänkt sniffat för mycket lim eller något.

Så här nedan är mina två officiella kommentarer på Facebook

”Så jävla patetiskt att folk fortfarande år efter år tror att de har rätt att ställa ut på Sveriges viktigaste bilmässa. Folk verkar tro att det är som vilken Biltema-träff som helst som händer varje vecka i varje håla.
Att få ställa ut på Elmia ska vara ett mål och en ära för de utvalda som sticker ut från mängden.

Med tanke på alla mail jag har fått efter denna kommentaren så kan jag lika gärna fortsätta
Folk verkar inte alls förstå det uppenbara, Om nu Bilsport uppmanar till fler ansökningar eller vill se bilder på era byggen för att vi ska tagga upp varandra inför årets mässa, så är det väldigt underligt att folk år efter år blir sura för att de har hamnat som reserv.
Såhär enkelt och självklart är det
Om du får en reservplats så betyder det en av två saker.
Antingen så är din bil inte klar, men de har ändå så pass stort hopp om dig och din bil att du får en reservplats ifall du är HELT klar innan inflyttningsdagen.
Du får SJÄLVKLART ingen bestämd plats när du ansöker med en projektbil!
Eller så är din bil inte intressant/fin nog helt enkelt.
Av de många tusentals ansökningar så är där bilar som är snyggare än din, men OM en eller flera av dessa snygga bilar eller kanske de projektbilar med hopp om skulle avboka, inte bli klara innan Påsken, ja då KANSKE du som bänkvärmare får ställa ut istället, det är vad det innebär att vara reserv.
Så när folk frågar Bilsport ”Varför frågar ni efter fler ansökningar när jag har fått en reservplats?”, ja de hoppas på snyggare bilar än din helt enkelt..
Som en jämförelse, frågar ni tjejer varför de ligger med andra men inte med er? istället för att förstå vart behovet finns och vart felet finns ”

(Visited 483 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ghazton Jeansson

Så härlig läsning Pierre💯✅

Peter

Synd bara att influencers verkar ha företräde på att få ställa ut sina fordon även om dom själva inte lagt ett finger på fordonet eller att det är särskilt intressant att se på. Dom kommer med endast för att dom har mycket följare på sociala medier och tar upp platser där vi hade kunnat få se personer som lagt ner sin själ i bygget och med stolthet visar upp sina skapelse.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x