Dagens Notiser

** Jag tror absolut en massa olika saker kring det som man drömmer om, allt från att det är dagens tankar som rensas, att vår hjärna försöker säga oss något, att Gud försöker säga oss något, till att det är ett helt annat liv.
Som ung så satte jag mig in i det här med att tolka drömmar, men det tror jag inte så mycket på, det skulle jag idag vilja ha statistiksiffror på resultat isåfall.

Men att flera olika människor med helt olika relation till mig drömmer om mig samma natt efter olyckan, det är väldigt underligt och går inte att förklara naturligt (jag har nog redan skrivit om detta?)

Och när jag nu i natt för en gångs skull kan sova lite då och då, och trots helt olika drömmar som utspelar sig vid helt olika platser vid dessa olika sömntillfällen under natten, så dyker samma person upp och vill att jag ska följa med honom, en person som har gått bort för flera år sedan och som jag nog aldrig någonsin tidigare har drömt om och som inte ens har funnits i mina tankar på ja iallafall minst ett par månader.
Det var så verkligt ena gången jag vaknade upp att jag var verkligen tvungen att tänka efter och försöka minnas om denna person lever eller inte, och sen när jag somnade om, vakna, somna om igen, så dök han upp på varje ställe och ville att jag skulle med honom..

Så ja.. JAG tolkar det inte alls bra.

Jag minns fler detaljer än så, fler detaljer som absolut också tolkas som något negativt, men det vill jag inte ens skriva om.

Hade det bara varit första drömmen så okej, han vakar över mig.
Andra drömmen, okej, det är kanske tack vare honom som jag inte åkte upp där uppe
Tredje drömmen…. Not good at all

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x