Dagens Notiser

Spread the love
 • Sen jag gick i förskolan så har jag behövt förklara mitt ursprung till allt och alla känns det som.
  Och förr så fick man läxa upp folk att tattare och zigenare inte ALLS var samma sak.
  Och nu de senaste åren så får man förklara att romäner och romer/zigenare inte ALLS är samma sak.Men detta har fått ett nytt uppsving nu, varför vet jag inte, och nu verkar folk vara mer korkade än någonsin (allmänt)
  Nu helt plötsligt så existerar inte zigenare, har aldrig funnits, och eftersom jag är född i Malmö så är jag helt svensk… Och hela min släkt (pappas sida) är då också helt svensson svenskar, eller eventuellt tattare..
  Enligt dessa korkade människor då som totalt har glömt bort en stor del av historien.

  Och fortfarande när man snackar om andra världskriget osv, så var det judar och bögar som torterades och mördades, Och den där halva miljonen zigenare som utsattes för samma hemskheter var då….? Svenskar? Tyskar?

  Nej fyfan vad jag är trött på dessa diskussioner, förutfattade meningen, dåliga skämt, rasism, och ett allmänt okej om att driva med zigenare.

 

 • Det är lika roligt när folk typ försöker skälla ut mig när jag säger zigenare “Du det heter faktiskt Romer”..

 

The Struggle for Survival of the Roma People: Europe’s Most Hated

 

 

Dagens fråga : Är det OK att säga “Neger” ?

 

 

Att köpa bil.

 

 

 

 

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.