Dagens Notiser

** Det är verkligen helt sjukt hur JAG som patient får spendera mina dagar med att ringa runt och jaga vården.

Nu i strax över en timme så har jag ringt angående en tid till Neurokirurgen där jag för 13 dagar sedan blev lovad att få träffa dem inom 2 veckor för att justera ventilen i hjärnan.

Först ville de påstå att de har skickat ett ”förslag” till mig om tid på 1177, jag går igenom 1177 medans jag är i telefon, där är ingen tid eller medelande skickat till mig, hon ber mig ringa samma nummer igen men trycka alternativ 3 för att tala med sjuksköterska istället för alternativ 2 för att boka tid, så jag gör detta och kommer då till en kvinna som säger samma sak, men som också kan se på 1177 att inget är skickat till mig, trots att det står i deras system att någon har ”föreslagit” en tid på Fredag morgon…

Jag kan närsomhelst, bara ge mig en tid

UPDATE

Nu ringde de för att fråga om jag accepterar en tid på Fredag kl 09:30…

Gör de såhär bara för att det då har gått utanför den lovade ”tiden” att jag skulle få träffa dem ”inom två veckor”?

Så om de inte kan ge mig en tid inom dessa två veckor som de säger så ska alltså jag behöva ringa och jaga dem igen för att få ett FÖRSLAG på deras enda tid de har?

Eftersom jag ändå ska till Lund på Måndag så frågade jag om de hade en tid på Måndag istället kanske, det hade de inte, så den enda tid de hade var alltså ”förslaget” på 9:30 på Fredag om två dagar, så om jag inte hade godtagit det ”förslag” som jag fick ringa och jaga dem om så vet vi inte när jag hade fått en tid helt enkelt.

 

** Samma sak med ögonkliniken, men där kunde jag iallafall knappa in mitt nummer efter lång tid i kön så jag blev uppringd istället en timme senare, men där så säger de att jag INTE står i kö till någon tid, trots att det står såhär i 1177

”Lägger bevakning till sekr STL inom 1 mån, prio 1.”

Så han som ringde till mig frågade först om jag inte hade fått en tid skickat till mig, nej det har jag inte, jag ville bara föreslå Måndag som jag har redan skrivit till dem om och nu eventuellt Fredag.

Då säger han att jag inte ens står i kö till någon tid (trots Prio 1?!) men att han ska lägga in förslagen…

** Och nu ska jag ringa och boka sjuktaxi till ett 3e besök och deras kötider i telefon är hemska.

** Sen ska jag ringa och skriva i 1177 att jag behöver smärtstillande och sen ska jag till sjukgymnasten.

Allt detta plus att försäkringsbolag påstår att de inte har fått mina två mail med sammanlagt 60+ kvitton…

Och jag har inte kunnat sova i natt i heller pga smärta.

Så ja jag behöver en semester under min sjukskrivning hehe

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x