Air Jordan 1 Hi ’85 Which Pair Is The BEST!?!!

** Ja de gråa ville jag ha, och anledningen till att jag var osäker på om det var en OG Colorway från 1985 är för att jag har för mig att det gråa är mocka på de som släpptes nu, det var det ju absolut inte på de som släpptes 1985, men de är också OG då.

**  Jag sa också fel att de svart/vita var det 9e släppet, jag sa att det kanske var 8e släppet och ja så var det, som jag skrev i ett inlägg för någon vecka sedan.

** Och ja då hade jag fel om de röd/vita också, eller ja nästan, jag sa att det inte var ett 85-släpp och det var det inte eftersom det var ett par Player Exclusive, så de såldes aldrig till allmänheten då.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x