Dagens Notiser : Delad Kärlek är Dubbel Kärlek

Först och främst så gör det mig så irriterad när folk tycker att man är ytlig, konstig eller tråkig för att man tycker om bilar, eller är rädd om sina bilar.
Eller när man får frågan ”Så vad tycker du om? ja förutom bilar då?”, men vänta lite, räcker inte mitt bilintresse?

Men vilket som, jag har lyckan att ha bilar som inte bara jag tycker om utan även andra, så det händer gång på gång att andra tar bilder på mina bilar, lägger upp bilder på mina bilar, använder bilder på mina bilar som poster, bakgrundsbild, poster på Facebookgrupper osv osv, och det gör mig lika glad och stolt varje gång!

Detta är från de senaste dagarna bara =)

Om ni ser bilder på mina bilar någonstans så anta inte bara att jag redan har sett det utan tagga mig gärna =)

(Visited 9 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x