Senaste Tidens TV-Tittande

 ** Pleasure (2021)

Vilken meningslös film…
Värre än de mjukporrfilmerna som gjordes på 80-talet..
Och självklart så är det SVT och svenskar som ligger bakom denna film.
Den hade kunnat ha lite handling, den var inte helt värdelös när man trodde att filmen skulle leda till något, men sen så bara slutar den tvärt..

Helt värdelös film.

 

** Ghostbusters: Afterlife (2021)

Den var rätt bra, rätt rolig, härlig nostalgi.

** The Witcher (2019– )

Äh…
Den var väl sevärd, en bra serie att ”binge-watch” för att man vill se mer, men den är väldigt svår att följa, det känns hela tiden som om man har missat ett eller flera avsnitt, det tog mig 6 avsnitt innan jag förstod att de hoppar fram och tillbaka i tiden, vilket de själva skämtar om sen.

Den tjejen som är naken ett par gånger är väldigt vacker, den unga tjejen som man knappt vågade kolla på för att hon såg så ung ut var ändå 19-20 när de spelade in serien.

Men jag förstår inte alls hypen..
Verkligen inte.
Nu har jag visserligen inte läst böckerna eller spelat spelet, men jag har ju sett alla memes osv.. Och jag förstår verkligen inte hypen..

Och ja jag gillar Henry Cavill och ser honom gärna som nya James Bond, men hela det här Batman-tramset att han talar mörkare och mörkare för varje avsnitt… trams.

Self-Defense Canes That Could Save Your Life! #EDC

Åter igen så är jag sugen på ett ”självförsvars-paraply”, men alla de jag har kollat på känns så billiga, och är verkligen inte det.

En käpp känns allt för gubbigt och direkt odiskret, men där är mycket mer kul att välja mellan.

** Ja för långt svärd ska man inte ha, det ska absolut inte vara jobbigt att dra ut.