Chris Rock – How not to get your ass kicked by the police!

Det var en snyft-story i Sydsvenskan rätt nyligen om hur synd det är om utländska killar som blir stoppade av Polisen i Malmö och då automatiskt tror att de ska dö.

 

https://www.sydsvenskan.se/2021-01-24/jag-hann-tanka-kommer-han-att-skjuta-mig-han-var-sa-uppe-i?utm_content=bufferb6149&utm_medium=sydsvenskan&utm_source=fb&utm_campaign=bfr&fbclid=IwAR0r5QsY4oSj0wpYhzaBzs5Sz3c82qI8uMLruQUjAwYS8ijoJd7YklDleKs

 

Som ni vet så händer det mig OFTA att jag blir stoppad av polisen, så jag skrev bara såhär enkelt och hade videon ovan i åtanke =)

Detta händer mig ovanligt ofta också och jag tror inte att det beror på mitt utseende utan för att man kör bilar som sticker ut från mängden. Och är man sen bara tillmötesgående och trevlig när man svarar på Polisens enkla frågor så brukar det gå snabbt och bra och sen får man köra vidare igen.

 

Ja jag har också blivit väldigt irriterad ibland när Polisen ställer frågor som de inte alls har med att göra, men oftast så går det bra.

 

** Man ska ALDRIG bråka med någon (läs tjej) när man kör bil!

(Visited 5 times, 5 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.