Dagens Notiser : Vafan är det för fel på folk?!!

Spread the love

Ja då är vi där igen.. “Blocket-idioter” som jag kallar dem, som nu sträcker sig till allt och alla känner jag.

Som ni vet så har jag min Lexus till salu, och det har varit väldigt många som har hört av sig och visat intresse, men de flesta drömmare, och flera av dem har varit LS 460 ägare som vill byta upp sig, men som inte har råd.

Vilket som, den 18e kom det en man och fru för att provköra bilen, det fick dem såklart, och de var direkt kära i bilen!
De skulle bara kolla upp med banken osv osv, pengar var inga problem alls! Det var han väldigt noga med att poängtera flera gånger.

Två dagar senare så verkar han ha bestämt sig och bestämmer träff igen med mig, Då har han en vän med sig och vill provköra bilen en längre runda, visst, inga problem alls, Jag stressar som fan och har mig den dagen för att jag hjälpte en vän att köpa en annan bil, så de sitter och väntar på mig, jag skyndar mig hem, han provkör bilen en längre runda, får åka när jag kör osv osv, de är här säkert i 4 timmar totalt och snackar en massa innan de åker igen, jag att han hade bestämt sig men då skulle han först kolla upp vad det kostar att importera bilen till Danmark då han bor där och ska använda bilen där, han skulle höra av sig bestämt dagen efter.

Det gör han, vi bestämmer affär, han har inte tid att komma innan helgen för att hans svärmor fyllde år bla bla bla.
Så vi skulle ta det nu i morgon.

Under dessa dagar så är det fler som har hört av sig, men jag har sagt att bilen är mer eller mindre såld, den ska bara levereras.

Under dessa dagar så har vi SMSat fram och tillbaka en MASSA gånger, vilken bank vi ska ses på, när, osv osv.
Jag har tömt bilen på alla mina saker, Jag hade så mycket saker att det inte räckte med en IKEA påse, och jag orkade inte ens att bära upp sakerna i en omgång,
Jag har inte ens kört med bilen dessa dagarna, det var liksom inte min bil längre, En gång i Torsdags för att vi var 3 personer som skulle åka, annars så har den stått.
Och ordentlig som jag är så lämnade jag bilen till Sonax idag så de fick tvätta bilen in och utvändigt innan jag lämnade över den, för att sån är jag, jag vill sälja bilen i så bra skick som möjligt för att visa att jag alltid har hållit bilen i så bra skick som möjligt.

Jag var på en bilfirma idag och provkörde den bilen jag tänkte köpa istället för denna osv osv..
Ja allt var klart helt enkelt.

Så i morgon kl 13 skulle vi ses på min bank och göra upp affären.

Nu kl 20 på kvällen, kvällen innan han ska hämta bilen, så får jag ett SMS om att hans fru har hittat en annan bil istället så han ska inte ha min……

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Related Post

“It Was a Good Day”- Ice Cube | Magnum... http://youtu.be/A_py1JeT05U   Nattens Sampling : It Was A Good Day  
Insane 8-Second Chevrolet Corvette ZR1 http://youtu.be/lWE8xPwvZJI Detta är alltså snabbare än en Veyron..
The Grand Tour: Season 2 Trailer https://youtu.be/v_NRSoVncJQ   Vintern är räddad =)

2 svar på “Dagens Notiser : Vafan är det för fel på folk?!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.