Dagens Notiser : Be faithful to your barber

Jag har inte brytt mig om mitt utseende på ett bra tag, och det märks.
Och jag har länge tänkt testa en Barberare som ligger väldigt nära där jag bor, jag kör förbi där dagligen och de öppnade nog för minst ett år sedan, men jag har “min” barberare i stan som jag åker till när jag verkligen ska vara fin på något event eller så, annars så sköter jag mitt skägg själv.

Men igår så hörde min barberare av sig till mig för att kolla läget, det var längesen jag var där.
Vi snackade om allt möjligt osv, jag nämnde den barberaren här vid mig och han sa bara att han har hört om dem, thats it, så jag blev ännu mer nyfiken och tänkte att jag testar.

Det fanns en tid idag 15:30, jag bokar den.
Jag är ute i god tid som vanligt, pratar med en vän i telefon medans jag går dit och kommer dit 15:05, så sitter han och pillar på sin telefon, eftersom det var fullbokat på schemat innan mig så säger jag att jag är rätt tidig så det är nog inte mig han väntar på, men jodå, han ber mig sätta mig i stolen, jag hänger av jackan, sätter mig i fel stol, speglar mig lite, sätter mig i rätt stol, han frågar hur jag vill ha det och jag säger att jag absolut inte vill ha det runt.

15:16 så ringer är jag på väg hem igen och ringer till min vän för att berätta hur dåligt han gjorde mitt skägg…

Så på 10 minuter så hann jag komma in, berätta att det är första gången jag är där, hänga av mig jackan, sätta mig i fel stol, byta stol, säga hur jag vill ha skägget, han hinner bli klar, jag tar min jacka, han försöker sälja på mig en massa produkter, jag betalar, går ut och hinner gå en bit hem innan jag ringer till min vän…

På fullaste allvar så är det mindre än 11 minuter mellan våra samtal.

Och mitt skägg är nog sämre än vad det någonsin har varit, inte ens jag som amatör har någonsin fått det såhär dåligt, så nu känner jag bara att jag fick ont i nacken helt i onödan (jag får ju tyvärr det när jag ligger i en barberarstol), visst jag kan betala mig till en erfarenhet rikare, jag har ju tänkt testa honom för att veta om jag ska fortsätta köra in i stan och betala dyr parkering när jag åker till min barberare, eller om jag kan gå till den som ligger på mitt område, som dessutom är billigare.

Men detta var riktigt dåligt..

Denna bilden är tagen nu precis här hemma klockan 15:28


Nej jag skojar inte, detta är på fullaste allvar direkt hemkommen från barberaren….

En erfarenhet rikare, jag får låta skägget växa ut ordentligt innan jag åker till min barberare så han inte ser att jag har varit otrogen.

Mest irriterad är jag över att jag har ont i nacken helt i onödan.

OBS!

Såhär ser det oftast ut efter jag har varit hos “min” barberare

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir_Pierre (@sirpierre.se)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir_Pierre (@sirpierre.se)

Och såhär ser mitt skägg ut när jag själv fixar det.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir_Pierre (@sirpierre.se)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Sir_Pierre (@sirpierre.se)

 

 

Och så lite memes på det =)

He Shaved His Beard MemeThe Day You Get a Professional Beard Trim vs the First Time You Try to Trim  It Yourself Afterwards Steel Memes10 Memat Net | Beard Meme on ME.MEGirls Be Like He Shaved His Beard Memes memes about barberOh barbers will be doomed : memes

 

(Visited 39 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.