TV Wall Mount Buying Guide

** I sovrummet så har jag ett sådant där man kan tilta TVn, vilket kanske känns lite dumt när man har en supertunn TV och sen använda ett stativ som bygger ut rätt mycket från väggen, men jag tycker om att ha min TV högt placerat och sen lite lutad neråt när jag ligger i sängen och kollar på TV, även om jag har ställbar säng.

I vardagsrummet så har jag ett helt vanligt platt.

Jag har installerat ett stativ med en lång arm så man kan flytta TVn helt från sida till sida av rummet, men de är rätt jobbiga att montera och om man vill att TVn ska vara rak.

Jag har även sett en liknande fast elektrisk där du kan flytta ut TVn från väggen med en fjärrkontroll.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.