Dagens Notiser : Alla känner apan, apan känner ingen

** Det händer rätt ofta att jag får höra av vänner och bekanta att de har stött på någon eller har en arbetskollega som säger att de känner mig, och jag har INGEN aning om vem personen är.

Då undrar jag, förstår inte denna personen som “skryter” om att de känner mig att detta kommer komma fram till mig förr eller senare, och de bara kommer se urlöjliga ut när jag sen inte har en aning om vem de är?

Oftast så är det inget negativt alls, de vill bokstavligen bara skryta.
Men sen ibland så är det främmande avundsjuka människor som bara vill skapa drama och skit för någon de inte ens känner.

Mycket underligt beteende folk har.

Ännu tråkigare är det att många gånger så tror mina vänner, bekanta och till med flickvänner på främmande människor som kommer mer lögner än vad de tror på mig.

Men nu har jag två milda exempel.

Jag fick höra ifrån en att han hade en kvinnlig kollega som känner mig, då visar det sig att det är en person som min gamla vän dejtade för bokstavligen 22 år sedan….

Och idag fick jag höra ungefär samma sak, och då är det en bekant till min lillebror, hennes lillasyster har då sagt att hon känner mig, jag har aldrig sett människan eller hört hennes namn ens..

Mycket underligt..

 

Ett annat roligt exempel kanske jag redan har tagit upp i bloggen.
Någon skröt till “min” mekaniker att han och hans bror brukar umgås med mig ofta, och de kunde allt om min bil.

Jag har ingen aning om vem dessa människor är, jag umgås inte med NÅGON, speciellt inte ofta.
Mina närmsta vänner har sett min #350ZRS någon enstaka gång och åt i den EN ENDA gång..

Inte ens min mekaniker som är den enda som har fått skruva med den bilen de senaste minst 5 åren, inte ens han har koll på allt som har gjorts med min bil.

 

Och angående min #RocketBunny86 som jag INTE har byggt, vilket alla vet om, där har jag nog fått höra om minst 20 olika personer som har skrytigt om att de har byggt min bil eller varit med och byggt min bil, där tar de liksom chansen för att de vet att jag personligen inte har byggt bilen, ja dvs inte monterat breddningskittet.

 

 

Men såhär har det alltid varit.
Där är till och med främmande människor som har hotat mig med att de känner “Zigenar-Pierre”, och ska minsann kalla på honom för att slå mig..
Detta har hänt många gånger =)

Funny stuff =)

(Visited 149 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.