Vårmode för arbete och fritid

Spread the love

Vårmodet har landat i butikerna och på nätet.
De flesta längtar efter lättare kläder och solglasögon och det
är inte alls lika roligt att dra på sig vinterjackan och de tjocka kängorna som det var i november.
Tyvärr är det fortfarande kallt på morgonen och kvällen och det kan vara svårt att sätta ihop en bra outfit som också funkar att arbeta i.

Trenderna för män är många och varierande i vår och sommar.
Basplaggen gör comeback och det är helt rätt att kombinera ledigare kläder med en snyggare väska och en statement-klocka – vilken tidlös klockmodell du väljer är upp till dig.
För tillfällen som kräver en snyggare kavaj går det att välja mellan
blått, beige, brunt, grått och självklart svart. Den egna stilen ska lyftas fram. Oavsett om det är en vardagsklädsel, arbetsklädsel eller snyggare kvällskläder är det rätt kombinera dem med personliga detaljer.

Till och med arbetskläderna har börjat följa modet och trenderna. Visserligen är det viktigare att tänka på säkerheten och skyddet, om arbetet faktiskt kan utsätta en för farliga situationer.
Men engelbert strauss har tänkt på utseendet också.
Deras designers har valt att skapa kläder som både håller hög kvalitet, skyddar och är sköna och lätta att röra sig – samtidigt som de är snygga! Deras utbud med arbetskläder inkluderar sågskyddsbyxor och andra kläder, arbetsskor och tillbehör.
Det finns kläder oavsett arbete, vare sig du arbetar inom konstruktion, skog, industri eller omsorg med mera. Det finns heller inte bara en modell eller
en variant av en byxa eller jacka. Det finns flera olika modeller för att passa alla typer av kroppsformer, åldrar och inte minst stilar.

(Bilden tillhör engelbert strauss)

Arbetar du på en industri eller ute i skogen är stilen kanske inte det första du tänker på.
Alla förstår att det inte går att ha på sig sneakers när underlaget kräver en grövre sula. Men det är ändå kul att gå till jobbet i kläder som du trivs i.
Detta är en av företagets grundstenar. Familjeföretaget engelbert strauss är nu inne på fjärde generationen och de levererar kläder till hela Europa.
De ställer höga krav på alla produkter och kvalitetstestar dem hela vägen, från idé till färdig produkt, innan de skickas ut till kunderna.
Deras kläder riktar sig främst till arbetare, men tack vare en sportigare design är det allt fler som väljer att använda deras kläder också på fritiden.
Detta har gjort att de har tagit fram kläder till hela familjen, så att alla kan ha på
sig funktionella och snygga fritidskläder när de är utomhus.

(Bilden tillhör engelbert strauss)

Och vem säger att arbetskläder inte kan bli mode. Jeans var från början arbetskläder. Visserligen är det många som fortfarande jobbar i jeans, men det lutar då mer mot kontorsjobb eller butiksjobb.
Jeans i olika färg och form är helt rätt i vår och Levi’s släpper en ny kollektion med Engineered Jeans för att fira att just den modellen fyller 20 år.

Kombinera dem med en enkel t-shirt och ett par sneakers och du har den perfekta vårlooken för när du kommer hem från jobbet och vill byta från ett par bekväma kläder till ett par andra.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.